05-29-2005, 10:57 AM
Drogi tuomassie!
Moim zdaniem (skromnym- a jakże!
) bycie poetą zobowiązuje i niesie ze sobą knsekwencje m.in w postaci porównań, które są nieodłącznym elementem ich trwania.
Czyż ktoś kiedyś nie powiedział, że dzieło, które nie zostało skrytykowane nie jest dziełem wartym uwagi?!
Ja tylko wyrazam swoją opinię, jeśli chodzi o styl i ciekawość całości.
Rozumiem, że niektóre dialogi winny być ironicznym ujęciem sytuacji politycznej kraju, ale zauważ, że w ogólnym świetle waży to na realistyce ukazywanego średniowiecznego świata. A ja na literature fantasy patrzę głównie pod kątem właśnie jak najbardziej realnego oddania średniowiecznych czasów..
Aktualnie idę robić obiad.
Tymczasem
Moim zdaniem (skromnym- a jakże!
) bycie poetą zobowiązuje i niesie ze sobą knsekwencje m.in w postaci porównań, które są nieodłącznym elementem ich trwania.Czyż ktoś kiedyś nie powiedział, że dzieło, które nie zostało skrytykowane nie jest dziełem wartym uwagi?!
Ja tylko wyrazam swoją opinię, jeśli chodzi o styl i ciekawość całości.
Rozumiem, że niektóre dialogi winny być ironicznym ujęciem sytuacji politycznej kraju, ale zauważ, że w ogólnym świetle waży to na realistyce ukazywanego średniowiecznego świata. A ja na literature fantasy patrzę głównie pod kątem właśnie jak najbardziej realnego oddania średniowiecznych czasów..
Aktualnie idę robić obiad.
Tymczasem