05-28-2005, 11:39 AM
1.Judas Priest(tutaj chyba juz nic nie powinienem wyjasniac
)
2.Testament(jak dla mnie mistrzowie gatunku)
3. Megadeth(nie wiem za co, ale kurewsko lubie ten zespol)
4.Paradise Lost(powoli wracaja do formy, rewelacyjny wokal Holmesa... no i fajny koncert w Lodzi dali
5.Kreator(swietna muza, swietny wokal i niebanalne pomysły... no moze poza mala wpadka w latach 90-tych)
6.Running Wild(no nie słyszec piaratow to wsytd i hanba
You don`t know where you are?? In port royal!!)
7.Helloween(aczkolwiek tylko pierwsze trzy plyty sa mistrzostwem swiata)
8.Carcass(swietna kapela, no i sa ponoc z Liverpoolu, a wiadomo, osiagniecia jurka
no i niesamoiwty klimat
9.King Diamond(swietna muza i swietny wokal... troche "kastracki" ale ja go tam lubie... nieziemski klimat na kilku plytach, chocby na "The Eye")
10.Grave Digger (calkiem sympatyczny nowy album)
nom... to tyle, zadne specjalne nowosci... zadne wyszukane zespoly... ale kurna wszystkie te zespoly i wszystkich muzykow darze ogromnym szacunkiem za dokonania i wklad w rozwoj muzki metalowej na tym cholernym swiecie
)2.Testament(jak dla mnie mistrzowie gatunku)
3. Megadeth(nie wiem za co, ale kurewsko lubie ten zespol)
4.Paradise Lost(powoli wracaja do formy, rewelacyjny wokal Holmesa... no i fajny koncert w Lodzi dali

5.Kreator(swietna muza, swietny wokal i niebanalne pomysły... no moze poza mala wpadka w latach 90-tych)
6.Running Wild(no nie słyszec piaratow to wsytd i hanba
You don`t know where you are?? In port royal!!)7.Helloween(aczkolwiek tylko pierwsze trzy plyty sa mistrzostwem swiata)
8.Carcass(swietna kapela, no i sa ponoc z Liverpoolu, a wiadomo, osiagniecia jurka
no i niesamoiwty klimat
9.King Diamond(swietna muza i swietny wokal... troche "kastracki" ale ja go tam lubie... nieziemski klimat na kilku plytach, chocby na "The Eye")
10.Grave Digger (calkiem sympatyczny nowy album)
nom... to tyle, zadne specjalne nowosci... zadne wyszukane zespoly... ale kurna wszystkie te zespoly i wszystkich muzykow darze ogromnym szacunkiem za dokonania i wklad w rozwoj muzki metalowej na tym cholernym swiecie