05-27-2005, 11:37 AM
Cytat:Dresik nie zgadzam sie wiem jakimi opiniami wsrod raperow ciesza sie doniu, mezo, liber etc. -nie musisz mi tego mowic, ale dla typowego nastolatka zjadajacego wszystko co leci na vivie i jest na topie wlasnie ci kolesie sa najlepsi bo maja niezle beaty i melodie. wiadomo co kazdy choc troche szanujacy sie raper mysli o nich, ale tez piszac ze nikt nie zwraca uwagi na slowa nie mialem na mysli tych ambitnych.
No z tym trudno się niezgodzić. Młodzi słuchają właśnie takiego szajsu jak Mezo. Pozerują, udają i słuchają tej muzyki bo jest modna. Oczywiście nie wszyscy, pośród małolatów też znajdziesz prawdziwych HH.
Cytat:NA STOS WSZYSTKICH POLSKICH RAPERÓW Z OKRESU 2000-2005 !!! Dla pozostałej części (2000-) nalezy się jednak szacunek, bo starali się tworzyć to co w tej niezrozumiałej dla mnie subkulturze najlepsze. Jak dziś widzę jakiś ziomali na VIVIE polska albo MTV to aż mnie skręca! Kto takich prostaków do TV wpuszcza! NA STOS!Dobra nie przesadzaj. Na pewno nie wszystkich i na pewno nie wszyscy nagrywają dla kasy(jak napisała
koleżanka lilith). Przed 2000 mieliśmy mniej dobrych, ale lepszych raperów niż obecnie, Grammatik, Pfk(choć przecież oni powstali w 1998, a płyte wydali w 2000- więc co ich też na stos? Heh...) i k44.