05-26-2005, 01:13 PM
Miriam napisał(a):Kult? Mam ich płyty od katechetyMnie osobiście dwie części "Taty Kazika" też ciągle nie potrafią przekonać... A "Posłuchaj To Do Ciebie" słuchałaś? To moja ulubiona płyta Kultu.Do gustu najbardziej przypadły mi "Ostateczny krach systemu korporacji" i "Spokojnie". "Muj wydafca" to też dobry album, natomiast "Tata Kazika" (1 i 2) póki co, nie przemówiły do mnie. Podsumowując: bardzo dobry polski zespół, muzyka może nie jest najwyższych lotów, ale teksty świetne i idealnie współgrają z całą resztą.
Muzyka wspaniale współgra z tekstami i świetnie pasuje, więc nie zgodzę się, że nie jest najwyższych lotów.
Pete_Doherty_89 napisał(a):Ja napiszę krótko-Kazik jest świetnym wokalistąJest świetnym, to fakt, ale na koncertach wypada często niespecjalnie... Szczególnie kiedy zapomina teksty swoich piosenek ;D.

Do gustu najbardziej przypadły mi "Ostateczny krach systemu korporacji" i "Spokojnie". "Muj wydafca" to też dobry album, natomiast "Tata Kazika" (1 i 2) póki co, nie przemówiły do mnie. Podsumowując: bardzo dobry polski zespół, muzyka może nie jest najwyższych lotów, ale teksty świetne i idealnie współgrają z całą resztą.