05-24-2005, 09:37 PM
Cytat:a lubię facetów z ciemnymi włosami, najlepiej czarnymi Smile i lubię jak ma bródkę... nie wiem, jakiś taki schiz... lubię, jak włosy ma długie, ale nie musi. Ostatnio stwierdziłam, że nawet nie musi być wyższy ode mnie (sama mam 181 cm wzrostu Very Happy ). Dodatkowo ciemne oczy, zadbane dłonie i zapach jest bardzo ważny... a ja i tak bardzo dużą wagę przywiązuję do głosu faceta. Niski, ciepły głos... (ostatecznie słuchowiec jestem Smile ) Ale nie podobają mi się faceci o gładkich rysach, tacy co ich czasem od kobiety odróżnić nie idzie. I jestem przeciw mięśniowi piwnemu!cos w tym jest. zgadzam sie prawie calkowicie
Jeśli chodzi o charakter, to mam jakiś dziwny pociąg do choleryków. Ogólnie jestem osobą, która lubi dominować w związku, więc jak facet nie pozwala mi wejść sobie na głowę ma już u mnie duży plus. Cenię sobie szczerość, nawet do bólu i złośliwy musi być Smile I musi mieć coś, w czym jest dobry, jakąś swoją pasję... i swoich znajomych, żebyśmy nie musieli spędzać ze sobą całego wolnego czasu, bo sama też nie chcę rezygnować ze swojego życia Smile
A zazwyczaj trafiam na muzyków Very Happy
. ale ja i tak trafiam zawsze na wyzszych od siebie bo mam 162 cm wzrostu
Pamiętajcie, nigdy nie ufajcie żadnym undergroundom, to wszystko
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa