05-24-2005, 03:23 PM
eeee, tyle dziewuszek i wszystkie fajne
znaczy się na zdjęciach, bo jak w rzeczywistości, to nigdy nic nie wiadomo
tak sobie myślę, że grzechem byłoby wybierać tę "naj", bo w każdej jest coś przykuwającego uwagę... to nie wazelina, hehe... póki co nie typuję i nie przyznaję się, że mam tu pewną faworytkę. nie, nie, nieprawda, że zauroczyła mnie głębokim, pełnym ciepła, rozmarzonym spojrzeniem. kryjącym kuszącą tajemnicę, łagodność, bezkres dobrego...
"o ty piękna pani pełna tajemniczego blasku swej duszy, rozdająca ciepło swego serca, upiększająca szarość dnia ludzkiego..." (h. adams) - jak mniemam, że tak(a) właśnie jest...
heh, to wszystko nieprawda. idę, sami się domyślcie kto?
znaczy się na zdjęciach, bo jak w rzeczywistości, to nigdy nic nie wiadomo
tak sobie myślę, że grzechem byłoby wybierać tę "naj", bo w każdej jest coś przykuwającego uwagę... to nie wazelina, hehe... póki co nie typuję i nie przyznaję się, że mam tu pewną faworytkę. nie, nie, nieprawda, że zauroczyła mnie głębokim, pełnym ciepła, rozmarzonym spojrzeniem. kryjącym kuszącą tajemnicę, łagodność, bezkres dobrego... "o ty piękna pani pełna tajemniczego blasku swej duszy, rozdająca ciepło swego serca, upiększająca szarość dnia ludzkiego..." (h. adams) - jak mniemam, że tak(a) właśnie jest...
heh, to wszystko nieprawda. idę, sami się domyślcie kto?