05-24-2005, 01:57 PM
-lilith- napisał(a):zgadzam sie z 1cytatem z 2niedokonca. znam ( wlasciwie slyszalem) plyte famili hp rok zaczeli w 94 robic moze ostatnia plyte wydali w 2002 sa zajebisci i naprawde nie robia tego dla kasy.Nivo napisał(a):NA STOS WSZYSTKICH POLSKICH RAPERÓW Z OKRESU 2000-2005 !!! Dla pozostałej części (2000-) nalezy się jednak szacunek, bo starali się tworzyć to co w tej niezrozumiałej dla mnie subkulturze najlepsze. Jak dziś widzę jakiś ziomali na VIVIE polska albo MTV to aż mnie skręca! Kto takich prostaków do TV wpuszcza! NA STOS!Całkowicie się z Tobą zgadzam. Ja niecierpie hip-hopu, ale uwarzam, ze ci pierwszy raperzy po prostu starali się stworzyć coś nowego i ciekawego (że im się nieudało nic ciekawego stworzyć to już inna sprawa), więc nierozumiem czemu od razu przekreślać wszystkich. No i wtedy robili tą "muzykę", bo ją (chyba) kochali, a teraz to juz jest tragedia. Wszystko dla kasy. Chociaż jak już wcześniej pisałam zdarzają się wyjątki.
jak to kiedys powiedzial: "pokój sztucznie niezmienionym"...
ps. wilk dresik ja nie byc ja dopiero zaczynac pisac ale mi sie tu podobac i ja tu zostac