05-21-2005, 09:42 PM
Tomash napisał(a):ok w takim razieale jak czytam takie teksty jak kolega napisał to się troszke denerwuje - źle mu w Polsce niecgh spada... nie ma jak się dowiedzieć od jakiegoś gnojka że jest się "fanatykiem religijnym i idiotą" wiem że chyba nie do końca o to mu chodziło, ale ja to tak odebrałem..., to tak, jakbym napisał, że wszyscy Niemcy to faszyści, bo przecież Hitler działał w Niemczech, itd... zanim się coś napisze to można troszke pomyśleć, przez takich baranów Górny śląsk ma taką opinie jaką ma, eh... zaorać!
![]()
Ale koniec OT już, przecież to poważny muzyczny temat
zeby nie wyszlo ze sie podpisuje pod glupkowatym stereotypowym mysleniem...
chodzilo mi tylko o pisownie

ale jak czytam takie teksty jak kolega napisał to się troszke denerwuje - źle mu w Polsce niecgh spada... nie ma jak się dowiedzieć od jakiegoś gnojka że jest się "fanatykiem religijnym i idiotą" wiem że chyba nie do końca o to mu chodziło, ale ja to tak odebrałem..., to tak, jakbym napisał, że wszyscy Niemcy to faszyści, bo przecież Hitler działał w Niemczech, itd... zanim się coś napisze to można troszke pomyśleć, przez takich baranów Górny śląsk ma taką opinie jaką ma, eh... zaorać!