05-21-2005, 01:42 PM
Cytat:Teksty ich utworów również niosą ze soba jakies przesłanie. Mowa tu oczywiście tylko o wczesnym Emperor bo później jest to zespół typowo post-blackowy. Ich muzyka nadal niesie ze sobą przesłanie i ideologię ale nie jest to już ideologia BM. Limbonic Art z kolei nigdy nie bawili się w dziewczynki z zapałkami. Ich teksty sa przedewszystkim ładne i mają stanowic wartość estetyczna same w sobie, chociaz nie można im również odmówić jakiegoś głebszego przesłania - jednak juz nie black metalowego.
(...)Ja tego niewyznaję i dlatego słucham post-blacku a nie black metalu
No prosze jednak cos zrozumiales
Cytat:Stał sie modny podobnie jak robienie z siebie tru blackowca i słuchanie mało znanych gównianych kapel, a bluzganie na zespoły pierwszoligowe. Zaznaczam odrazu, że moim zdaniem nie wszytskie mało znane zespoły sa gówniane
Byc moze, stado baranow podnieca sie Watain, a wiekszosc z nich ma zle podpisane empetrojki a okladki to w zyciu nie widzieli.
Nalezy jednak powiedziec sobie, ze Watain to klasa sama w sobie, stad i szacunek ludzi znajacych sie na BM (i stad tez zainteresowanie kretynow, zeby byc, jak to ladnie nazwales, "tru").
Aha, ja nie bluzgam na zespoly "pierwszoligowe". Naprawde lubie Emperora za dobra muzyke, lubie tez i Nattens madrigal. Wkurwia mnie natomiast mylenie pojec i nazywaniem Bm czegos, co nim nie jest.
Cytat:BMowa "ideologia" jest tak samo smieszna jak lewacko anarchistyczne bzdury w wykonaniu anarcho - punkowych kapel, niestety, taka prawda.
Nie inaczej !
A to juz temat do dalszej polemiki. Zreszta jak juz Tomashowi odpisywalem, zalezy co rozumiesz pod tym pojeciem.
Na pohybel katolickiemu scierwu!!!