05-20-2005, 09:59 AM
Patyk napisał(a):Pierwsza rzecza ktora "bije" po oczach to postac uzytkownika DEMON, proponowalbym bana dla w/w pana a raczej mlodzienca, bo chlopak nie dorosl jeszcze do dyskusji muzycznych ograniczajac sie jedynie do wypowiedz "nu metal shit, venom roolz", proponowalbym ban na 2-3 lata az chlopak podrosnie troszke.pokaż mi post gdzie napisałem "venom roolz" przedszkolaczku, a później literuj posty.
Cytat:Czlowieku w tym momencie ukazujesz siebie jako tzw. "kinder metala", znasz 2-3 zespoly na krzyz i nie mozesz sobie wbic do glowy ze wokolo jest tyle swietnej niekoniecznie metalowej muzyki ktora moze czlowieka zainteresowac"2-3 zespoły na krzyż" ROTFL dobre, z miejsca moge ci wymienić przynajmiej 10, lecz to nie ma najmniejszego sensu
Cytat:nie martw sie wiele osob tak na poczatku ma i po prostu trzeba z tego wyrosnac.twoja historia bycia pozerem nie obchodzi mnie, także pozostaw ją dla siebie
Cytat:Bardzo sie ciesze ze usuneles swe zdjecie z avatara bo prezentowaly one klasyczyny obraz 15-letniego "tru metalowca" sluchajacego ciezkiej muzyki od roku, dwoch ale wypowiadajacym sie jak stary wyjadacz(tylko we wlasnym mniemaniu).patrz wyżej
Cytat:Wylacz sobie tego Venoma i posluchaj pierwszej plyty Korna od poczatku do konca i wtedy sie wypowiadaj, bo widac ze o muzyce to ty nic nie wiesz.Pozdrawiam.nie będę słuchał pozerów z korna, gównem się nie interesuje, Venom to klasyka ale widać że to ty nie masz zielonego pojęcia o muzyce metalowej trzeba rzec "żeś zielony niczym wczesno wiosenny liść"[/quote]