05-15-2005, 08:39 PM
Atreju napisał(a):tez jestem baba i jakos moimi ulubionymi piosenkami Manowar nie sa ballady...Scully napisał(a):@Atreju: ja bardzo się cieszę, że jestem dziewczynką, ale Ty masz chyba o mnie nieco błędne zdanie.Bo babby ogólnie jakieś takie... nie do życia, balladki, wzdychanie do DeMaio pewnie, a tu nie chodzi o lamenty, tylko o konkretny wypier.olNie przyznasz mi racji co do ballad, dlatego, że Ci "nie wypada" ich słuchać (wnioskuję, że babą nie jesteś)
, czy z innych powodów?
Bez urazy. Ja też jestem wrażliwy na piękno ballad, lubię się wzruszać, ale akurat w przypadku ManOwaR chodzi tu o potęgę metalu, honor, braterstwo, zjednoczenie w walce, walce o wolność, prawdę i METAL 8)
Najlepsze są 4 pierwsze albumy. Trzy z nich to prawdziwy epic metal, który później gdzieś nieco przybladł.
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me

Nie przyznasz mi racji co do ballad, dlatego, że Ci "nie wypada" ich słuchać (wnioskuję, że babą nie jesteś) 
Bez urazy. Ja też jestem wrażliwy na piękno ballad, lubię się wzruszać, ale akurat w przypadku ManOwaR chodzi tu o potęgę metalu, honor, braterstwo, zjednoczenie w walce, walce o wolność, prawdę i METAL 8)