05-14-2005, 04:06 PM
Tomash napisał(a):Pf.. znalazł się..
zacytuje pewnego forumowicz... masz za mało postów żeby do mnie tak pisać
Cytat:Po pierwsze: wykonanie KoRna niewiele odbiega od oryginału, więc powinno też być "do dupy", jednakże jest bardzo nieudolnie wykonane, a ju ż szczytem jest wycie pana Daviesa, który w tym kawałku "śpiewa" tak jakby mu zabrali misia, czy coś w tym stylu...
Ale co mnie to obchodzi, że D. wyje?
Wykonanie mi się podoba.
Widzę, że problemy ze zrozumieniem najprostszych słów [;
Cytat:Po drugie: Większość nagrań pink floyd to świetne rzeczy, ten zespół jako jeden z niewielu potrafił połączyć tzw. rock progresywny z tak dużym ładunkiem emocji i ciekawym przekazem, czego jednak dzisiejsze dziennikarskie pseudoautorytety z pseudointelektualnych tworów typu "Przekrój" nie są w stanie zauważyć, bo zapewne nawet nie chce im się przesłuchać recenzowanego wydawnictwa, niestety kul i trendi zbuntowana pseudointeligencja, tudzież zwykłe gówniarstwo daje się na te pseudowywody nabierać, co jest straszne
Nie czytuję "Przekroju", wyobraź sobie.
Cytat:Po trzecie: PO pietruszki PISZESZ ŻE COŚ JEST DO DUPY NIE PODAJĄC KOMPLETNIE ŻADNYCH ARGUMENTÓW, nie można napisać
Jak pisałam - nie potrzebuję argumentów, ponieważ nie mam zamiaru nikomu tego udowadniać.
Mam prawo uważać, że coś jest lepsze, a coś gorsze, ponieważ mam prawo do własnego zdania, tak na marginesie.
Cytat:nie lubie PF i dlatego bardziej podoba mi si ę wersja Korna"
Nie, ponieważ nie lubię PF i Korna.
Cytat:Ech... Natalia - dyskusja z Tobą jest równie bezcelowa, jak z moim katechetą - próbujesz mu coś wytłumaczyć, a on dalej swoje, jakby nie słyszał...
Hah, jasne.
"Lubimy kiedy ktoś mówi to co myśli, po warunkiem, że myśli tak jak my."
Kup sobie schemat, schemat buntu
Schemat walki ze schematami
Patrz na innych, rób jak inni
Krzycz tak jak oni: "Precz z systemami!"
Schemat walki ze schematami
Patrz na innych, rób jak inni
Krzycz tak jak oni: "Precz z systemami!"