09-12-2006, 07:42 PM
Ok Warsadal, w sumie nie wiem co się tam działo, więc nie znam źródła konfliktu. Chociaż sam przyznasz, że niejednemu forumowiczowi (może nawet tobie kiedyś) zdarzyła się kiedyś jakaś wpadka, no i moje zdanie jest takie, żeby nie przypisywać statusu trolla ludziom, którzy raz kiedyś "zabłądzili". Być może, mimo wpadki, są cennym przybytkiem na forum i skreślenie ich może być potem niepowetowaną stratą, zwłaszcza przy jakimś większym "potopie" trolli, z którymi jakakolwiek konwersacja czy dyskusja jest o wiele większą katorgą.
Ja tak nie uważam, ale w dupie mam twoją opinię - tak samo jak ty moją - co sprowadza nas do pewnej konkluzji, która głosi, iż jesteśmy równouprawnieni w naszych twierdzeniach, czyli najprościej mówiąc jesteśmy kwita.
Nie będe już drążył tematu, właściwie to znowu wciągnałem się w OT, za co przepraszam modów i forumową społeczność. To było - mam nadzieję - ostatni raz. Jednocześnie nawołuję - was, forumowiczów - do kulturalnej wymiany zdań i nie obrzucania się błotem nawzajem. Nie zrażajmy się do siebie tylko dlatego, że ktoś gdzieś źle postawił przecinek, czy też do jakiejś myśli, którą każdy inaczej interpretuje, a ci najbardziej złośliwi starają się wykorzystać ją jako krowi placek pod nogi wrogom.
R_amze_S napisał(a):Zoltan napisał(a):Spoko, teraz ja wyszedłem na idiotę.Zgadza się.Nie inaczej.
Ja tak nie uważam, ale w dupie mam twoją opinię - tak samo jak ty moją - co sprowadza nas do pewnej konkluzji, która głosi, iż jesteśmy równouprawnieni w naszych twierdzeniach, czyli najprościej mówiąc jesteśmy kwita.
warsadal napisał(a):Zoltan nieco częściej ale nigdzie poza tematem "Gra w skojarzenia" prawdopodobnie nie zaglądaWiesz, przeglądam większość działów o muzyce, ale prawdę mówiąc nie czuję się przy niektórych ( IMO całkiem obeznanych w tej dziedzinie ) na siłach, żeby równie profesjonalnie się wypowiedzieć, dlatego faktycznie wypowiadam się w tych małych temacikach. Niestety, narazie ograniczam się tylko do czytania tematów o muzie, do wypowiadania się muszę jeszcze trochę dorosnąć, żeby się nie zbłaźnić zbytnio. To forum tak naprawdę jest dla mnie jednym lepszych źródeł info o metalu, bo wypowiadają się ludzie całkiem otrzaskani z tym tematem.
Nie będe już drążył tematu, właściwie to znowu wciągnałem się w OT, za co przepraszam modów i forumową społeczność. To było - mam nadzieję - ostatni raz. Jednocześnie nawołuję - was, forumowiczów - do kulturalnej wymiany zdań i nie obrzucania się błotem nawzajem. Nie zrażajmy się do siebie tylko dlatego, że ktoś gdzieś źle postawił przecinek, czy też do jakiejś myśli, którą każdy inaczej interpretuje, a ci najbardziej złośliwi starają się wykorzystać ją jako krowi placek pod nogi wrogom.