05-08-2005, 12:34 AM
Przepraszam z góry za wyrażenia , ale zły jestem jak jeszcze chyba nigdy w życiu , bo czuję się jakby NAs zmieszali z gównem , żadnego oświadczenia wydanego przez członków VR . A to co napisał Odyssey jest dla mnie zupełną porażką nietzrymającą się kupy - jest to krótko mówiąc stek bzdur i tyle , bo jeśliby mieli się przygotowywać niby do tego wielkiego festiwalu , to odwołaliby również koncert w Pradze , który jest w przeddzień koncertu na Rollskide , czy jakoś tak ... Nie posłali żadnego oświadczenia ze strony VR , nie przeprosili , czy cuś , po prostu wykreślili nas jakbyśmy byli niczym ... Slash kiedyś mówił , że fajnie się gra na wielkich festiwalach , ale woli grać w halach , bo wtedy jest większy kontakt z fanami .... I co i gówno prawda ?? Motto jest takie - obojętnie gdzie , byleby płacili mnóstwo kasy ... Jeżeli koncert odwołuje , to cały zespół , a nie odwołuje się , bo któryś z członków nie chce ... No i przede wszystkim nie robi się nadzieji , bo napaliłem się na ten koncert okropnie , a tu chunia z grzybnią ... Gdzieindziej przyjeżdżają po 3 razy , a jak mają do Nas wpaść po raz pierwszy , to odwołują ... Jestem piekielnie zły na nich ... Chuje z nich i tyle ... JAk się odwołuje koncert , to z konkretnych powodów , a nie takie widzimisie ... Dobrze , ze chociaż kasę za bilet dostałem w punkcie zakupu ... Zagrają dla tych 70000 osób w Danii , ale co oni myślą , ze to wszyscy dla nich przyjdą ?? A gówno prawda ... Będą jedną z atrakcji festiwalu i nic więcej ... A na ich koncert w Polsce przyszliby sami fani , lub byłoby ich 3/4 , bo wiadomo ,z ę zawsze będzie odsetek tych , którzy się przyszli po prostu pobawic lub nie lubią ich muzyki , ale legenda rocka przyjeżdża , to możnaby ich zobaczyć w akcji ... Ale sądzę , ze w spodku byłaby wspaniała atmosfera - ludność dałaby niezłego czadu ... I to jest takie sranie i olewanie fanów ... Szczerze móiąc czuję się bezsilny i okropnie zły na nich ... Nie włączę chyba przez pół roku Contrabandu albo i dłużej ... Pierdolone chuje z nich ... Chcaiłem tutaj więcej przekleństw użyć , ale jednak się pohamowałem ... Najwyżej moderatorzy wcisną mi ostrzeżenie ,a le cóż .. piekielnie zły jestem ... bo jak odwołuje się koncert , na który się czekało całe życie , to mozna być złym ...