05-07-2005, 08:04 PM
Dżemik napisał(a):(*)- piszac 'pedalska' nie mam na celu obrazania ww bandow.. Po prostu chce odroznic 'pedalski' heavy metal (czyli ten z wysokimi wokalami), od reszty zespolow z tego gatunku.. Nie przychodzil mi do glowy zaden sysnonim..ale zrobiłeś to celowo, bo wiedziałeś że jeśli zajży tu Annanuakki (czy inny użytkownik i fan ManOwaR i JP) to zbluzga cie...
Twoja wina - ty sprowokowałeś.. więc sie nie dziw
Mnie też zdenerwowało to określenie ale nie mam zamiaru dłużej uświadamiać i wbijać ci do głowy że ManOwaR nie jest pedalski...
Masz chyba jakieś uprzedzenie do pedałów (cięzkie dzieciństwo?)
Zespołu o którym mowa w temacie nie znam ale zapewne nawet nie umywa się do wielkiego ManOwaR czy Judas Priest
Cytat:A falsety u faceta kojarza mi sie z kastracja.. I beda sie kojarzyc dalej, mimo twoich wywazonych i pelnych sarkazmu postow..a co, twoi znajomi czy ty ma wysoki głos? i stąd to skojażenie?
Cytat:Trza podejsc do niektorych wypowiedzi z przymruzeniem oka, zamiast drzec morde..to działa w obie strony... (temat i kłótnia o lp czy pozerskim silpkot)
Cytat:Heavy metal dzieli sie na 2 grupy: heavy metal z wokalami jak bozia przykazala i heavy metal z wokalami wysokimi.. (czyli de facto dobry i zly heavy metal.. ;]) Coz.. Nie lubie tej drugiej grupy.. Ale to nie swiadczy o tym ze nie mam pojecia o tej muzyce i nie moge wyrazic o niej wlasnego zdania..BZDURA! Nic bardziej konstruktywnego i sensownego nie mogłeś wymyślić ?