05-07-2005, 03:39 PM
Dżemik napisał(a):No i co nasza brac forumowa sadzi o tej kapeli? Walsnie przesluchalem Advance & Vanquish (BUWS znalem wczesniej).. Imho ta kapela miazdzy inne 'pedalskie'(*) bandy- Manowar, JP itp.. :] Oryginalna wokaliza (kastrat i hardcore'owy skrzek) + ciekawe melodyjki= najlepsza 'pedalska' kapela heavy..
(*)- piszac 'pedalska' nie mam na celu obrazania ww bandow.. Po prostu chce odroznic 'pedalski' heavy metal (czyli ten z wysokimi wokalami), od reszty zespolow z tego gatunku.. Nie przychodzil mi do glowy zaden sysnonim..
ty skurwielu pierdolony, widac z powyzszego postu, ze pojecia nie masz ani o Heavy Metalu, ani tym bardziej o muzyce. Za to, co napisales powyzej, zaslugujesz na soczysty wpierdol, zapamietaj. Osmieszyles sie, i WYPIERDALAJ, najlepiej w ogole sie nie wypowiadaj w tym dziale, skoncz gimnazjum i przestan sluchac muzyki, bo profanujesz ja w ten sposob. A najlepiej zaoraj sie kurwiu!
MIGHT IS RIGHT!
"Adding rap to rock is like taking the most beautiful woman you've ever seen to a plastic surgeon and asking him to put a penis on her."
- Karl Logan
"Adding rap to rock is like taking the most beautiful woman you've ever seen to a plastic surgeon and asking him to put a penis on her."
- Karl Logan