09-13-2006, 05:35 PM
Ooo.. Zoltanek jeszcze cos napisał.. a jako że upierdlik mój działa nadal...
No właśnie.
Nie no, zarzucić komuś trolling na forum RMS to po prostu ROTFL dnia
Nie, to ze jesteś idiotą potwierdziłeś już kilkoma wypowiedziamiw tym temacie. Zatem - pudło.
Starczy wazeliny.
Na kolana.
Noł fakin łej.
A ch. z przecinkami.
A spierdalaj, nikt tu nie jest moim przynajmniej wrogiem, do czasu temat ten był całkiem niezłą rozrywką dla osoby mej - obecnie zaczyna stawać się nudny.
Zoltan napisał(a):Ok Warsadal, w sumie nie wiem co się tam działo, więc nie znam źródła konfliktu.
No właśnie.
Cytat: Chociaż sam przyznasz, że niejednemu forumowiczowi (może nawet tobie kiedyś) zdarzyła się kiedyś jakaś wpadka, no i moje zdanie jest takie, żeby nie przypisywać statusu trolla ludziom, którzy raz kiedyś "zabłądzili". Być może, mimo wpadki, są cennym przybytkiem na forum i skreślenie ich może być potem niepowetowaną stratą, zwłaszcza przy jakimś większym "potopie" trolli, z którymi jakakolwiek konwersacja czy dyskusja jest o wiele większą katorgą.
Nie no, zarzucić komuś trolling na forum RMS to po prostu ROTFL dnia

Cytat:Ja tak nie uważam, ale w dupie mam twoją opinię - tak samo jak ty moją - co sprowadza nas do pewnej konkluzji, która głosi, iż jesteśmy równouprawnieni w naszych twierdzeniach, czyli najprościej mówiąc jesteśmy kwita.
Nie, to ze jesteś idiotą potwierdziłeś już kilkoma wypowiedziamiw tym temacie. Zatem - pudło.
Cytat:Nie będe już drążył tematu, właściwie to znowu wciągnałem się w OT, za co przepraszam modów i forumową społeczność.
Starczy wazeliny.
Cytat: To było - mam nadzieję - ostatni raz.
Na kolana.
Cytat:Jednocześnie nawołuję - was, forumowiczów - do kulturalnej wymiany zdań i nie obrzucania się błotem nawzajem.
Noł fakin łej.
Cytat:Nie zrażajmy się do siebie tylko dlatego, że ktoś gdzieś źle postawił przecinek,
A ch. z przecinkami.
Cytat:czy też do jakiejś myśli, którą każdy inaczej interpretuje, a ci najbardziej złośliwi starają się wykorzystać ją jako krowi placek pod nogi wrogom.
A spierdalaj, nikt tu nie jest moim przynajmniej wrogiem, do czasu temat ten był całkiem niezłą rozrywką dla osoby mej - obecnie zaczyna stawać się nudny.
Rotfl'n'lol