04-29-2005, 08:06 AM
A już myślałem że nikt się nie odezwie
Ale okazuje że się w tematach "basowych" zawsze można na Ciebie liczyć ...
Jestem świeżo po zakupie pokrowca RockBag Warwicka i nowych strun. Cóż, po samym pokrowcu wg mnie widać pełen profesjonalizm. Trochę spory, ale uniwersalny chociaż. Ogólnie mi pasi.
Strunki ... Sięgnąłem po te z niższej półki, bo z serii red 45 - 105. Co narazie mogę o nich powiedzieć ... W porównaniu do moich starych stringów (cholera wie jakie to były) te są zajebiście czułe. Pod łapą przyjemnie chropawe a brzmienie ... Metaliczne
Nie wiem jak inaczej mam to określić, hehe. Ale przyzwyczajam się i coraz bardziej mi się nowe brzmienie mojego wiosła podoba.
A tak w ogóle to jestem "fanem" Warwicka ... Sam nie wiem czemu ... Ta marka "coś" w sobie ma ...
Ale okazuje że się w tematach "basowych" zawsze można na Ciebie liczyć ...
Jestem świeżo po zakupie pokrowca RockBag Warwicka i nowych strun. Cóż, po samym pokrowcu wg mnie widać pełen profesjonalizm. Trochę spory, ale uniwersalny chociaż. Ogólnie mi pasi.
Strunki ... Sięgnąłem po te z niższej półki, bo z serii red 45 - 105. Co narazie mogę o nich powiedzieć ... W porównaniu do moich starych stringów (cholera wie jakie to były) te są zajebiście czułe. Pod łapą przyjemnie chropawe a brzmienie ... Metaliczne
Nie wiem jak inaczej mam to określić, hehe. Ale przyzwyczajam się i coraz bardziej mi się nowe brzmienie mojego wiosła podoba. A tak w ogóle to jestem "fanem" Warwicka ... Sam nie wiem czemu ... Ta marka "coś" w sobie ma ...