04-23-2005, 05:22 PM
Chciałbym nadmienić że twórczośc zespołu to nie tylko dźwięk, słowa piosenek tesh są bardzo ważne i żeby to zauważyć trzeba mieć wyobraźnię bo żadko kto ocenia zespół pod tym aspektem, więc mam chyba prawo tak wnioskować, ale nie będziemy się kłócić ja widze w knotach coś magicznego no i to wystarczy dla mnie, reszta się nie liczy.
Wracając do tematu ... działalnośc LP to jest coś innego nish reszta a oni nagminnie starają się podpiąć pod tzw. metal co mnie bardzo w tym zespole irytuje, bo moim zdaniem to taki boys band z chłopcami co mają gitary
, więc jakby się nie uważali ze muzyków metalowych bądź rockowych to wszystko by było OK, ale tak nie jest =]
ps. rapowanie to nie jest żadne gówno, trochę tolerancji
Wracając do tematu ... działalnośc LP to jest coś innego nish reszta a oni nagminnie starają się podpiąć pod tzw. metal co mnie bardzo w tym zespole irytuje, bo moim zdaniem to taki boys band z chłopcami co mają gitary
, więc jakby się nie uważali ze muzyków metalowych bądź rockowych to wszystko by było OK, ale tak nie jest =]ps. rapowanie to nie jest żadne gówno, trochę tolerancji