04-23-2005, 12:06 PM
OPOL napisał(a):Nie wiem czy wiesz ale w necie sa setki gotowych utworow(wszystkie sciezki wlacznie z klawiszami) wiec tu nic samemu nie trzeba robic, dogrywasz gitare i masz caly utwor, a koledze metal up your ass nalezalyby sie pochwaly za utworzenie takiego topicu bo takie tematy sa bardzo ciekawe, powinno byc ich wiecej wiec chlopaki chwytajcie za gitary i nagrywajcie.Mario1349 napisał(a):OPOL napisał(a):Przyznam że ciekawa kompozycja tylko troche perkusja sztuczna chyba automat.Moim zdaniem Puritania jest jedna z trudniejszych piosenek Dimmu.Dobry nawet wokalno nie powiesz mi że na gitarce ten kawałek jest trudny hahaha, przecierz to banał, vokalnie może i masz racje ale co do gitary nie zgodze sie choć by huj na huju stanął i hujem podpierał. A wykonanie mi sie za huj nie podoba, jedynie vokal nawet dobry (załóż kapelkę NSową haha) reszta do dupy.![]()
![]()
Ścieżka gitar jest owszem prosta, ale jeśli chodzi o dodatkowe efekty typu klawiory itp to jest to trochę trudne do wykonania(moim zdaniem)