04-19-2005, 11:33 PM
macie tu wyjaśnienie i nie srajcie więcej żarem :
Cytat:Więc docent się wypowiada, aby zakonczyć te niesmaczne dywagacje: zostałem relegowany z zespołu VADER za masywne nadużywanie alkoholu. To są owe "słabostki". Jednocześnie chciałbym nadmienić, iż kwestia - cyt. "... To w dużej mierze i decyzja samego Doc"a..." nie ma odzwierciedlenia w rzeczywistości. Poza tym cudzysłów przy "walczył" jest tendencyjny, bo ktoś, kto nigdy nie miał takich problemów nigdy nie pojmie jak ciężka to walka, a cyt: "Wyszedł z tej trudnej walki nie do końca jednak zwycięsko..." to już czystej wody asekuranctwo, bo nie dostałem szansy, żeby udowodnić, że jest inaczej. Komuś tak było wygodniej. Szans, swoją drogą, dostawałem wcześniej kilka, za wszystkie jestem zespołowi wdzięczny, ale najwyraźniej ich limit sie wyczerpał, czemu trudno sie dziwić. Nobody"s perfect. Ja przynajmniej PRÓBUJĘ się zmienić (bez cudzegosłowia). Koniec, kropka, to mój ostatni wpis na tej księdze, sorry. Szacunek dla wzystkich fanów, do zobaczenia na koncertach i na mojej osobistej stronie która jest "under construction", ale to jeszcze trochę potrwa... I na koniec bardzo proszę o zakończenie tego topic"u. No more comments.
P.S. THE WAR NEVER STOPS - WOOOOOJNAAAAAA!"
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!