04-16-2005, 06:34 PM
Sweet Noise to naprawdę świetny zespół, słucham od dobrych kilku lat i chyba nigdy mi się nie znudzi
. Z dokonać płytowych powala "Getto" a za nim "Czas Ludzi Cienia", ale co do "Revolty" to mam średnio-mieszane uczucia. I owszem, jest kilka niezłych kawałków, choćby "N.U.E.R.H.A.", ale całość płyty strasznie się miota, rytmy się zmieniają, przy niektórych kawałkach zaczynam ziewać (no bez przesady, ale mogłoby być ciekawiej). Mimo to ogólnie z płytą zespół ideę miał niezłą. I jeszcze muszę pochwalić, że teledyski zespołu (wszystkie albo zdecydowana większość) są rzeczywiście świetne
, widać że koncepcja i pomysł są na właściwym miejscu
i liczę że w przyszłości tak pozostanie
. Z dokonać płytowych powala "Getto" a za nim "Czas Ludzi Cienia", ale co do "Revolty" to mam średnio-mieszane uczucia. I owszem, jest kilka niezłych kawałków, choćby "N.U.E.R.H.A.", ale całość płyty strasznie się miota, rytmy się zmieniają, przy niektórych kawałkach zaczynam ziewać (no bez przesady, ale mogłoby być ciekawiej). Mimo to ogólnie z płytą zespół ideę miał niezłą. I jeszcze muszę pochwalić, że teledyski zespołu (wszystkie albo zdecydowana większość) są rzeczywiście świetne
, widać że koncepcja i pomysł są na właściwym miejscu
i liczę że w przyszłości tak pozostanie
Paszkwil (wł. pasquillo) to utwór literacki, często anonimowy lub publikowany pod pseudonimem, skierowany przeciw konkretnej osobie, ośmieszający ją w sposób oszczerczy i obelżywy.