04-12-2005, 02:04 PM
Ach... FF
Ja rowniez zaczalem swoja przygode z metalem od tego zespolu. A dokladnie od packa Demanufacture+Obsolete. Kapela wg mnie potrafi stworzyc bardzo ciekawy klimat, potrafi wciagnac. Sluchanie Obsolete, czytajac historie opisana we wkladce...
Co prawda nie za bardzo podobaja mi sie ich najnowsze dokonania, ale ogolnie bardzo szanuje ten zespol (jak bardzo? - wystarczy spojrzec na moj nick
). Najlepsze plyty FF wg mnie to:
Soul of the new machine
Demanufacture
Obsolete
i ew. Digimortal (chociaz teksty juz nie takie i muzyka jakas prostsza, latwiejsza)
Ja rowniez zaczalem swoja przygode z metalem od tego zespolu. A dokladnie od packa Demanufacture+Obsolete. Kapela wg mnie potrafi stworzyc bardzo ciekawy klimat, potrafi wciagnac. Sluchanie Obsolete, czytajac historie opisana we wkladce... Co prawda nie za bardzo podobaja mi sie ich najnowsze dokonania, ale ogolnie bardzo szanuje ten zespol (jak bardzo? - wystarczy spojrzec na moj nick
). Najlepsze plyty FF wg mnie to:Soul of the new machine
Demanufacture
Obsolete
i ew. Digimortal (chociaz teksty juz nie takie i muzyka jakas prostsza, latwiejsza)

![[Obrazek: podpissmaller9zb.jpg]](http://img140.echo.cx/img140/7858/podpissmaller9zb.jpg)