09-10-2006, 07:27 PM
Powoli zaczynam podejrzewać, że nasz forumowy przygłup nie potrafi używać opcji "quote" ![[Obrazek: lol.gif]](http://i35.photobucket.com/albums/d154/Ujek/lol.gif)
Sam stwierdziłeś, że zaglądasz tutaj (nota bene dosyć często) aby się dowartościować. Wnioski z powyższego nasuwają się same, dowartościowywać bowiem musi się człowiek kompleksy posiadający.
A co ja jasnowidz kurwa? Wniosek o posiadaniu przez twą osobe kompleksów został zbudowany na podstawie logicznych, narzucających się wniosków płynących z twej wypowiedzi. Nie jest efektem jasnowidztwa kretynku, wziął się z pewnego procesu o którym być może kiedyś tam słyszałeś, zachodzącego w mózgu człowieka.
Kretyn, trzymcie mnie, kretyn![[Obrazek: lol.gif]](http://i35.photobucket.com/albums/d154/Ujek/lol.gif)
Ja śmieję się cały czas, osoba twa, w swym kretyńswie bezgranicznym dostarcza mi sporo rozrywki.
Ja nie doszukuję się czyichś komplesków, sam pośrednio przyznałeś się do posiadania tychże.
Nie.
Owe ozdobniki to epitety niezwykle trafnie określające twoją osobę. Swojego imbecylizmu, kretyństwa i zidiocenia dowiodłeś bowiem na tym forum nie raz jeden.
Vide:
- temat o konkwiście, w którym to wyciągać na światło dzienne zacząłeś sprawy noclegowo-obyczajowe
- temat o Pratchecie w którym to, zakładając owy chciałeś błysnąć swym oczytaniem i intelektem, a w kontekście faktu, iż takowy już tu istnieje wyszedłeś na idiotę
- twoja napinka w której to o mało książę obietnicy wpierdolu od cię nie dostał, podczas gdy panna twa stwierdza parę wypowiedzi później, iż niezobowiązującą, sympatyczną dyskusję z owym prowadziła (pomijam już fakt jaką trzeba być idiotką aby wypowiedzią powyższą tak chłopa swego wkopać)
- temat w którym zacząłeś coś biadolić o tym, iż sąsiad ma pretensje że w mieszkaniu w gary napierdalasz
- twoja cięta riposta którą uraczyłeś mnie na privie
- problemy z używaniem języka polskiego
I zapewne jeszcze nie jeden przykład na twój daleko posunięty kretynizm na forum owym by się znalazł..
Powoli przestajesz mnie już bawić a zaczynasz nużyć.. podobnie jak swego czasu użytkownik DoD. Do pewnego momentu stworzonko to w swym matolstwie było zabawne, z czasem zaczęło człowieka nudzić.
Generalnie to już się przyzwyczaiłem, że większość rzeczy marnie ci wychodzi.. nawet z dyskusji się nie potrafisz do pożądku wycofać mimo, iż to deklarujesz...
Uczepił się tego "musieć".. co za znaczenie ma czy musisz czy nie? Faktem jest, że wchodzisz tu by się dowartościować, skoro jak twierdzisz nie musisz - po co więc to czynisz?
Powiedział osobnik pozbawiony jakichkolwiek kompleksów
To może swoją mordą się pochwalisz?
Mojej akurat polszczyznie nie można za wiele zarzucić. Co innego - twojej, ale tak, zapomniałem - jesteś ze wsi.
O kurwa... faktycznie jest to powód do radrości, nie ma to jak być idiotą![[Obrazek: lol.gif]](http://i35.photobucket.com/albums/d154/Ujek/lol.gif)
Kretynie, piszesz:
Więc odpowiadam na powyższe albowiem zarówno ja, jak i Ramzes (co można stwierdzć prześledziwszy wypowiedzi jego) stanowisko swe potrafimy uzasadnić. Proste? Tak, ale nie dla kretyna.
"Literówki" pacanku. Zatem czepianie się formy wypowiedzi, składni, użytych w niej wyrazów zwrotów etc. Co nieudolnie czynisz powyżej nie po raz pierwszy zresztą wobec niemożności obrony swego stanowiska w jakikolwiek inny sposób. Pisząc "literówki" wydało mi się, że każdy średnio rozgarnięty odbiorca zrozumie co pod owym słowem się kryje.. zapomniałem jednak, że gadam z kretynem...
Nie, ja jestem facetem - nie chłopczykiem, ten etap mam już dawno w odróżnieniu co do poniektórych za sobą.
Dostosowanie się do twego poziomu prędzej.
I co, fajnie było?
Jaki wytresowany, sam zwali na siebie, że wyszedł na idiotę
Ale potem stwierdziwszy, że prowadziła sobie jeno łagodną i sympatyczną rozmówkę przyczniła się do tego, iż na owego idiotę wyszedłeś.
Jak już powiedziałem, w swej głupocie zaczynasz mnie już nużyć a nie śmieszyć..
I nasz forumowy matoł po raz kolejny się wkopał
![[Obrazek: lol.gif]](http://i35.photobucket.com/albums/d154/Ujek/lol.gif)
KISIEL napisał(a):Apropos kompleksów... Skoro "zauważyliście", że je posiadam (:p)
Sam stwierdziłeś, że zaglądasz tutaj (nota bene dosyć często) aby się dowartościować. Wnioski z powyższego nasuwają się same, dowartościowywać bowiem musi się człowiek kompleksy posiadający.
Cytat:, to może jeszcze mi je wymienicie, co?
A co ja jasnowidz kurwa? Wniosek o posiadaniu przez twą osobe kompleksów został zbudowany na podstawie logicznych, narzucających się wniosków płynących z twej wypowiedzi. Nie jest efektem jasnowidztwa kretynku, wziął się z pewnego procesu o którym być może kiedyś tam słyszałeś, zachodzącego w mózgu człowieka.
Cytat: Skoro widzicie, że "SĄ", to może przy okazji widzicie "JAKIE SĄ".
Kretyn, trzymcie mnie, kretyn
Cytat:Więc możecie na poparcie swych tez, je po prostu wymienić. Na pewno wspólnie się pośmiejemy...
Ja śmieję się cały czas, osoba twa, w swym kretyńswie bezgranicznym dostarcza mi sporo rozrywki.
Cytat:Ukazywaniem SWYCH kompleksów, jest na siłę doszukiwanie się CZYICHŚ.
Ja nie doszukuję się czyichś komplesków, sam pośrednio przyznałeś się do posiadania tychże.
Cytat:Znajome, co nie ? vomicie ?
Nie.
Cytat:"Imbecylku"; "kretyna"; "idiocie"; "matole" - takie "ozdobniki" widać,że cię podniecają/sprawiają ogromną przyjemność, poużywaj sobie więcej.
Owe ozdobniki to epitety niezwykle trafnie określające twoją osobę. Swojego imbecylizmu, kretyństwa i zidiocenia dowiodłeś bowiem na tym forum nie raz jeden.
Vide:
- temat o konkwiście, w którym to wyciągać na światło dzienne zacząłeś sprawy noclegowo-obyczajowe
- temat o Pratchecie w którym to, zakładając owy chciałeś błysnąć swym oczytaniem i intelektem, a w kontekście faktu, iż takowy już tu istnieje wyszedłeś na idiotę
- twoja napinka w której to o mało książę obietnicy wpierdolu od cię nie dostał, podczas gdy panna twa stwierdza parę wypowiedzi później, iż niezobowiązującą, sympatyczną dyskusję z owym prowadziła (pomijam już fakt jaką trzeba być idiotką aby wypowiedzią powyższą tak chłopa swego wkopać)
- temat w którym zacząłeś coś biadolić o tym, iż sąsiad ma pretensje że w mieszkaniu w gary napierdalasz
- twoja cięta riposta którą uraczyłeś mnie na privie
- problemy z używaniem języka polskiego
I zapewne jeszcze nie jeden przykład na twój daleko posunięty kretynizm na forum owym by się znalazł..
Cytat:Zresztą : "Jasne, że chcemy nie ma to jak pojeździć sobie po idiocie" mówi samo za siebieNie będę ci przecież przyjemności odbierał
![]()
Powoli przestajesz mnie już bawić a zaczynasz nużyć.. podobnie jak swego czasu użytkownik DoD. Do pewnego momentu stworzonko to w swym matolstwie było zabawne, z czasem zaczęło człowieka nudzić.
Cytat:"Nie kurwa, w ogóle... wcale nie jest to ucieczka ziom"to chyba marna jest ucieczka, skoro wciąż piszę posty, co nie ?
Generalnie to już się przyzwyczaiłem, że większość rzeczy marnie ci wychodzi.. nawet z dyskusji się nie potrafisz do pożądku wycofać mimo, iż to deklarujesz...
Cytat:Tak w ogóle to nigdzie nie ma sformuowań typu : "muszę wchodzić na RMS, aby się dowartościować"; "muszę się dowartościować", prawda ?
Uczepił się tego "musieć".. co za znaczenie ma czy musisz czy nie? Faktem jest, że wchodzisz tu by się dowartościować, skoro jak twierdzisz nie musisz - po co więc to czynisz?
Cytat: No wszystko pięknie. Ja nie wchodzę TYLKO PO TO (czytaj po dowartościowywanie się).
Powiedział osobnik pozbawiony jakichkolwiek kompleksów

Cytat:Np. jak pooglądam zdjęcia Waszych facjat,
To może swoją mordą się pochwalisz?

Cytat:kiedy patrzę na Wasz "ojcysty jeżyk", którym barwnie się posługujecie,
Mojej akurat polszczyznie nie można za wiele zarzucić. Co innego - twojej, ale tak, zapomniałem - jesteś ze wsi.
Cytat: to cieszę się, że jestem sobą, a nie, którymś z was.
O kurwa... faktycznie jest to powód do radrości, nie ma to jak być idiotą
Cytat:"Zwłaszczam że MY, stanowisko swe potrafimy uzasadnić."Czyżbyś pisał również w imieniu ramzesa ?
Kretynie, piszesz:
Cytat:Zwłaszcza, że i tak Wy wiecie lepiej.
Więc odpowiadam na powyższe albowiem zarówno ja, jak i Ramzes (co można stwierdzć prześledziwszy wypowiedzi jego) stanowisko swe potrafimy uzasadnić. Proste? Tak, ale nie dla kretyna.
Cytat: literówki powiadasz ? Otóż nie. Nie przestawiły Ci się literki, tylko dopisałeś wyraz.
"Literówki" pacanku. Zatem czepianie się formy wypowiedzi, składni, użytych w niej wyrazów zwrotów etc. Co nieudolnie czynisz powyżej nie po raz pierwszy zresztą wobec niemożności obrony swego stanowiska w jakikolwiek inny sposób. Pisząc "literówki" wydało mi się, że każdy średnio rozgarnięty odbiorca zrozumie co pod owym słowem się kryje.. zapomniałem jednak, że gadam z kretynem...
Cytat: Dobrze, że zauważyłeś, że jestem "chłopczykiem". Szkoda, że nigdy nie zauważysz tego u siebie
Nie, ja jestem facetem - nie chłopczykiem, ten etap mam już dawno w odróżnieniu co do poniektórych za sobą.
Cytat:Napisałem w swym kontekście "ojej, tak mi przykro". I ktoś w swej wypowiedzi raczył dopisać "Że jesteś kretynem? Też ci współczuję". Iście szatańska riposta
Dostosowanie się do twego poziomu prędzej.
Cytat:"Normalność jest rzeczą względną, idiota wsadzony do czubków będzie przecie czuł się tam wyśmienicie"Tutaj się zgodzę.
I co, fajnie było?
Cytat:"Czyżby więc Kisielek-napinacz po raz kolejny wyszedł na głupka ? W dodatku za sprawą własnej panny ??"Czyjeś "wychodzenie" na mędrca, czy na głupca, to tylko osobiste odczucie. I nie za sprawą własnej panny. Jeśli już, to za moją sprawą.
Jaki wytresowany, sam zwali na siebie, że wyszedł na idiotę

Cytat:Bo czy Ona kazała/prosiła, abym cokolwiek, gdziekolwiek pisał ? Nie ? No właśnie ...
Ale potem stwierdziwszy, że prowadziła sobie jeno łagodną i sympatyczną rozmówkę przyczniła się do tego, iż na owego idiotę wyszedłeś.
Cytat:I to mniej/więcej tyle. Moim skromnym zdaniem nie ma sensu taka forma dyskusji.
Jak już powiedziałem, w swej głupocie zaczynasz mnie już nużyć a nie śmieszyć..
KISIEL napisał(a):KOOOOOOOOOOOOMPANIAAAAAAAAA :!: :!: :!: BAAAAAAAAAAACZNOOOOOOOŚĆ :!: :!: :!: Ona śmie twierdzić, iż kompleksów nie posiada. Sprowadzić ją na Ziemię :!: :!: :!: Obalcie jej tezę w taki sposób, jak to czynicie z tanim winem :!: Odmaszerować :!:
Cytat:Ukazywaniem SWYCH kompleksów, jest na siłę doszukiwanie się CZYICHŚ. Znajome, co nie ?
I nasz forumowy matoł po raz kolejny się wkopał
Rotfl'n'lol

Nie będę ci przecież przyjemności odbierał
to chyba marna jest ucieczka, skoro wciąż piszę posty, co nie ?