04-10-2005, 10:41 PM
XdkyX napisał(a):GC są do dupy, ale GD jest ok, oni przynajmniej um ieja grac na gitarce i na perkuci nie jka SEX PISTOLS01DeX napisał(a):whatsername napisał(a):Green day graja już trochę i maja swój stul . To , że ich nowa płyta jest tak nagłośniona od razu trzeba brać za komercje ?? Wisi mi co kto o nich sądzi , ja ich lubiłam , lubię i będę lubić. A Good charlotte to chyba przemilczę.............Zgadzam sie z toba, niektórzy maja tu pierdolca na punkcie komercji
misiaczku - najpierw pomysl co piszesz a potem to pisz ok?
Nikt tutaj nie ma pierdolca na punkcie komercji (no moze niektorzy), ale zwracaja uwage na fakt ze GD nie MA NIC NOWEGO DO ZAOFEROWANIA!!! Stoja w miejscu, nie zmieniaja sie, nie sa w stanie niczym zainteresowac - nawet tekstami :/
A faktem jest ze tak szumnie naglosniona plyta musi byc naprawde dobra zeby dorosnac do oczekiwan jakie sa w sloganach reklamowych.....sorry.
("kiedy gliny ogladały moja dupe w nadziei znalezienia tam narkotyków, pierdziałem na nich i próbowałem ich obsrac"- powiedzial SiD Vicious po wkroczeniu policji na jakichs ich koncert

), ale zwracaja uwage na fakt ze GD nie MA NIC NOWEGO DO ZAOFEROWANIA!!! Stoja w miejscu, nie zmieniaja sie, nie sa w stanie niczym zainteresowac - nawet tekstami :/