09-15-2006, 05:51 PM
Necro Desecrator napisał(a):Nie ma bata,najskuteczniejszą bronią w walce z depresją jest bez watpienia wizyta na tym forumNihil novi sub sole.
Kisiel napisał(a):Użytkowników RMS'u jest chyba coś ponad 3200... A "3/4" z tego to chyba "troszkę" więcej niż jakieś marne pięć osób, coMoze tu i jest 3200 userów( nie chce mi się sprawdzać) ,razem z botami-z którymi jak wiadomo świetnie ci się rozmawia-aktywnie jednak udziela się tu mala liczba z tych zarejestrowanych.I owych własnie miałem userów na myśli. Poza tym tyle się tu naplułes na temat "metafory" i "ironii" a kiedy ona naprawde ma miejsce,to jej nie zauważasz.
Cytat:nawet liczyć nie umiesz.Uzasadnij ze nie umiem.Podaj przykłady.Im więcej tym lepiej.Albo na kolanka i odszczekuj.
Cytat:Ba, logicznie myśleć też.J.w.Uzasadnij.Albo odszczekuj.
Cytat:W którym momencie tak "żałośnie" ukazałem swą polszczyznę?Cały czas a ostatnio choćby zresztą myląc impotencje z ignorancją.W ogóle czytając twoje posty odnoszę wrażenie ,jakby je pisał gimnazjalista.Choc nie wiem,gimnazjalisci nie mają zazwyczaj problemów z uzywaniem opcji "quote".
Cytat:Jak to się mówi : "krytyk i impotent z jednej są parafii - każdy dużo gada, żaden nie potrafi"Hm,coś podejrzanie czesto pada słowo "impotencja" w twoich postach. Zaczynam jarzyć ,skąd sie biorą twoje kompleksy.
Cytat:"pogrąża"; "brnie" - a może po prostu, mimo Waszej impertynencji, próbuję przedstawić o co mi chodzi ?Więc o co?
Cytat:A że z vomitkiem się zgadzasz (jak zawsze zresztą), to nie musisz pisać, bo każdy przecie wie, że on Twym guru jest.
![[Obrazek: hahaha.gif]](http://i35.photobucket.com/albums/d154/Ujek/hahaha.gif)
Aleś dojebał
Widać ,że słabo znasz to forum,bo moje z Vomitorem kłotnie (zwłaszcza w temacie o piłce nożnej) miały miejsce nie raz i nie dwa. Czasami się z nim zgadzam,czasami nie.Jak z niemal każdym na tym forum.
Cytat:Apropos "dupy" - podcieraj ją swojemu guru do końcaPisze się "a propos" - osobno.To tak w temacie poprawnej polszczyzny.Bo reszty zdania z uwagi na jego idiotyzm nawet nie komentuję.
Cytat: I już przestańcie się pocić i napinać, bo Wam żyłka pęknie...Pisałem juz ,widać musze powtórzyć i przypomniec,ze dla mnie napisanie posta na tym forum to żaden wysiłek.Energii mnie to kosztuje niewiele,potu zero.Wiem,ty pisząc posta ,musisz się nieźle nakombinowac i napocić ( co i tak gówno daje,bo spod twojej klawiatury wychodzą potem bzdety) zaś co do napinania się to podręcznikowy wręcz przykład napinki masz TUTAJ .Ósmy post licząc od góry.