03-28-2005, 12:13 PM
Coz mnie wkurzala,pewna reklama,jakos szlo,"mama ma asa,asa ma mama",reklama jakiegos debinego proszku do prania
A i takie dwie dunskie,jedna to reklama smierdzoncych serow,jak to zlodziej ukrada cala furgonetke tego gowna,wszyscy za nim biegna,w nastepnej chwili widza rozwalana furgonetke ze srami (
),sprzedawca tych serow podbiega zaczyna je tulic,ale podchodzi do niego policjant i zabiera mu to,jako dowod rzeczowy... :?
Nastepna to ,ze rodzinka spi w domu,akcja dzieje sie w nocy i tatus uslyszal kroki,to dwini z lozka do zony z telefonu,ktora akurat spi kolo niego,pozniej do synka,i do coreczki,nastepnie wychodzi z lozka i skrada sie niczym dzajms bond i robi obrut w powirtrz i laduje plackiem na sofie,zapala lamke,a obok niego ;pezy coreczka,a on sam na jej chlopaku i coreczka zaczyna przedstawiac jej chlopaka staremu (ambitne :? )
A co do polskich reklam to mnie wkurzaja te reklamy lekow,a juz wiem,jaka to mnie raz rozsmieszyla,reklama biedronki,ludziska siedza w tranwaju a tu jakas baba drze sie "kto kupuje w biedronce?" a caly tramaj "JA!!"
,to chyba tyle,ale i tak nigdy reklamy normalne nie bede,a te reklamy z tele mango np.
kup se patelnie,umie wszystko,usmazy,zagotuje,ipiecze itd
a wzestawia dosteniesz deske do krojenia i bryloczek,za JEDYNE 500 zloty
,eee tam ja by sie poswiecila dla tego bryloczka na pewno
A i takie dwie dunskie,jedna to reklama smierdzoncych serow,jak to zlodziej ukrada cala furgonetke tego gowna,wszyscy za nim biegna,w nastepnej chwili widza rozwalana furgonetke ze srami (
),sprzedawca tych serow podbiega zaczyna je tulic,ale podchodzi do niego policjant i zabiera mu to,jako dowod rzeczowy... :?Nastepna to ,ze rodzinka spi w domu,akcja dzieje sie w nocy i tatus uslyszal kroki,to dwini z lozka do zony z telefonu,ktora akurat spi kolo niego,pozniej do synka,i do coreczki,nastepnie wychodzi z lozka i skrada sie niczym dzajms bond i robi obrut w powirtrz i laduje plackiem na sofie,zapala lamke,a obok niego ;pezy coreczka,a on sam na jej chlopaku i coreczka zaczyna przedstawiac jej chlopaka staremu (ambitne :? )
A co do polskich reklam to mnie wkurzaja te reklamy lekow,a juz wiem,jaka to mnie raz rozsmieszyla,reklama biedronki,ludziska siedza w tranwaju a tu jakas baba drze sie "kto kupuje w biedronce?" a caly tramaj "JA!!"
,to chyba tyle,ale i tak nigdy reklamy normalne nie bede,a te reklamy z tele mango np.
kup se patelnie,umie wszystko,usmazy,zagotuje,ipiecze itd
a wzestawia dosteniesz deske do krojenia i bryloczek,za JEDYNE 500 zloty
,eee tam ja by sie poswiecila dla tego bryloczka na pewno