07-31-2004, 07:20 PM
Skippy napisał(a):Widzę, że robi się coraz zabawniej. Mamy już jednego, "prawdziwiego" Satanistę i to na forum RockMetalShop.PL!!
Mam kilka pytań, m.in czy "On" potrafi używać do swoich wypowiedzi czegoś, co Anglicy nazywają "brain"*?
Czy jedynie wypowiedzi w stylu, cyt. "to wypierdalaj slugusie chrystusa, nie ma black metalu bez szatana" oraz "katolik sie odezwal, sluchasz metalu i czcisz chrystusa? WYPIERDAL. Jesli sie myle, to zadam wytlumaczenia tych slow", są na poziomie naszego "Satanisty"?
BTW. Od kiedy "Satanści" tak się ujawniają publicznie?!hock:
Co do wypowiedzi SML'a, to czy uważasz naprawdę, że Vertumnus ma tak wielkie pojęcie o Sataniźmie?! heh...
*brain, z ang. mózg
Szczerze? Mam w dupie nowomodnych satanistow, ktorzy mysla, ze sa kul jak przeczytaja Biblie Szatana napisana przez Antona Szampona Deja Vu, albo jakis inny Necronomicon i sa zajebisci. To sa ludzie zalosni, i nie wiem czym dla was jest satanizm, ale dla mnie jest to czczenie zla, personifikowanego jako Szatan. SML - nie wiem czy mam pojecie o satanizmie laveyowskim czy innych pierdolach (jesli cie obrazilem to sorry, bo do ciebie mam szacunek) - ja mowie, co o tym mysle.
Dwa, nie jestem satanista, choc poniekad mozecie mnie nim nazwac. Wierze w to, o czym mowie, wierze, ze black metal bez zniszczenia i zla nie moze istniec i wszyscy katolicy sluchajacy tej muzyki sa smieszni i zalosni. Nie ma black metalu bez ideologii, nie ma dla mnie czegos takiego jak chrzescijanski black. BM ma propagowac zlo we wszystkich formach. Stad palenie kosciolow (rebelia, bunt), desekreacja cmentarzy (przejaw pogardy dla ludzkiej smierci i zniszczenie), chec anihilizacji ludzkosci (nihilizm, destrukcja wszystkiego), autodestrukcja... to jest black metal i to jest moje zdanie.
Wystarczy, czy mam dalej ciagnac moj wyklad?
paszczak napisał(a):a co to przeszkadz jedno drugiemu?
patrz wyzej.
"...jesteśmy jak rakotwórcza kokaina wewnątrz żył Chrystusa, tym jesteśmy. Złośliwe boskie przekleństwo unoszące się wewnątrz was wszystkich..."

hock: