09-16-2006, 07:40 AM
vomitek, wyrocznia wypierdka napisał(a):W każdymWłaśnie o TAKI dowód mi chodziło
vomitek, wyrocznia wypierdka napisał(a):Idiocie zważywszy na samą jego naturę nijako z założenia ciężko cokolwiek udowodnić.Jeśli wyżej wymienionym stwierdzeniem ("w każdym"), chciałeś coś udowodnić, to tylko i wyłącznie SWÓJ idiotyzm...
vomitek, wyrocznia wypierdka napisał(a):co ty masz z tą impotencją?Ja nie mam
Teraz trzeba troszkę nad językiem polskim u Was popracować...
vomitek, wyrocznia wypierdka napisał(a):A co ty niby chcesz nam przedstawić?
To czynność niedokonana. Po chwili napisałeś
vomitek, wyrocznia wypierdka napisał(a):w takim razie gratuluję, udało ci się.Czynność dokonana. A ja przecież jeszcze nic Wam nie udowodniłem, bo jesteście za tępi

vomitek, wyrocznia wypierdka napisał(a):Chuja prawdaRodziny swojej w to nie mieszaj...
vomitek, wyrocznia wypierdka napisał(a):podobnie jak twój stary - pierdlołeś się.
Nie zrozumiałem Cię... Wiesz, ta Twoja "polszczyzna"
A co do ojców to odsyłam tutaj : http://www.forum.rockmetalshop.pl/viewtopic.php?t=5485vomitek, wyrocznia wypierdka napisał(a):akcję w której to napinka twa miała miejsce gdy panienki swej próbowałeś bronićNapinka, to naprawdę mocno za DUŻE słowo. Jakoś specjalnie się nie ciskałem z tego co MI wiadomo
A jak to odebrała reszta "forumowej braci", to naprawdę mam głęboko w ... Aha i ta śmieszna jakże sprawa. Cały czas raczycie pisać : "twój chłop" ; "twoja panninca" etc. Skąd wiecie ? Czyżby kierowały Wami tylko i wyłącznie domysły na podstawie podpisów w profilu ?
wierny wypierdek napisał(a):Poza tym tyle się tu naplułes na temat "metafory" i "ironii"TYLE ? ILE ?
Oblicz to nam, nasz zacny "matematyku"wierny wypierdek napisał(a):Uzasadnij ze nie umiem.Podaj przykłady.Im więcej tym lepiej.Albo na kolanka i odszczekuj.Patrz na "uzasasadnienie" swojej wyroczni w mojej kwestii. I odpowiedz sobie sam w tenże sposób :p A "odszczekiwać" może TYLKO pies, zatem podaj łapę i daj głos wypierdku.
wierny wypierdek napisał(a):Cały czas a ostatnio choćby zresztą myląc impotencje z ignorancją.MYLĄC ? Otóż nie - użyłem tego specjalnie, ale "mistrzowie" od pewnego wyrazu na "i" tego nie wyczuli. Tut mir leid.
wierny wypierdek napisał(a):Hm,coś podejrzanie czesto pada słowo "impotencja" w twoich postach. Zaczynam jarzyć ,skąd sie biorą twoje kompleksy.Hehehe - wcale nie
A skoro "zaczynasz jarzyć", to może warto zwracać się do Ciebie per "jarzeniówa"/"żarówka" ? wierny wypierdek napisał(a):Choc nie wiem,gimnazjalisci nie mają zazwyczaj problemów z uzywaniem opcji "quote".Ale LOL !!! Nie dość, że głupi, to jeszcz ślepy. Widziałem Cię na zdjęciach w okularach
To atrapa ? aaaaaaa
wierny wypierdek napisał(a):Więc o co?O wielkanocne jajko :p
wierny wypierdek napisał(a):Wiem,ty pisząc posta ,musisz się nieźle nakombinowac i napocićSkąd wiesz ? 8)
O rzekomej "napince" już pisałem...
wierny wypierdek napisał(a):Ósmy post licząc od góryJuż widzę, że powoli się uczysz liczyć. Brawo.
Weźcie sobie jeszcze jakiegoś kolesia do pomocy, bo Wasza "święta dwójca" już mnie nudzi
[)R\/M $ - THAT's ALL MY LIFE...