03-22-2005, 07:59 PM
Ja tu nie mam zdania ... chyba 
Z jednej strony mozemy mowic, ze zespoly, ktore graly switnie na poczatku kariery, graja slabiej wraz z biegiem lat. Jednak, kazdy wie, ze wiele zespolow, slabych za mlodu, dzis wymiata i ma wielu fanow na calym swiecie.
Kazdy zespol ewoluuje wraz z czasem. Musimy pamietac, ze na zmiane czy probowanie nowych rozwiazan, ma wplyw wiele czynnikow. Sa przeciez zmiany w skladach czy jakies tam zyciowe problemy czy sytuacje muzykow.
Taka Metallica na ten przyklad wydala od Kill'em All duzo swietnych plytek. Jednak gdy wydali Load, Reload czy Plyte z Symfonia stracili wielu sluchaczy - ale wielu tez zyskali. Tak besztany przez wielu ludzi St. Anger dla mnie jest swietna plyta, poniewaz chlopcy z Mety zaprezentowali cos nowego - cos czego nie slyszalem nigdzie indziej. Metallica napierdalajaca na 'garnkach' wymiata
- kocham ich.
Wszyscy gnoja te biedna Avril. Jak sie pojawi na tym forum o niej temat czy watek to juz sie zlatuje bydlo i zaczyna sie besztanie. Ja tymczasem, mimo kilku slabych tekstow, lubie jej muzyke. Czuje, ze ona jeszcze pokaze na co ja stac i bedzie dobrze.
Ja mysle, ze to czy zespoly graja gorzej czy lepiej zalezy od tego czy tarfia w nasze gusta
. Jednym sie moze podobac a innym nie.
A poza tym, kazdy zespol, grajac dlzej na scenie oswaja sie z publicznoscia - lepszy kontakt, lepsza zabawa.
Napisalem na poczatku, ze nie mam zdania. Jest to prawda ale bardziej sklaniam sie ku temu, ze zespol jest lepszy im dluzej jest na scenie.

Z jednej strony mozemy mowic, ze zespoly, ktore graly switnie na poczatku kariery, graja slabiej wraz z biegiem lat. Jednak, kazdy wie, ze wiele zespolow, slabych za mlodu, dzis wymiata i ma wielu fanow na calym swiecie.
Kazdy zespol ewoluuje wraz z czasem. Musimy pamietac, ze na zmiane czy probowanie nowych rozwiazan, ma wplyw wiele czynnikow. Sa przeciez zmiany w skladach czy jakies tam zyciowe problemy czy sytuacje muzykow.
Taka Metallica na ten przyklad wydala od Kill'em All duzo swietnych plytek. Jednak gdy wydali Load, Reload czy Plyte z Symfonia stracili wielu sluchaczy - ale wielu tez zyskali. Tak besztany przez wielu ludzi St. Anger dla mnie jest swietna plyta, poniewaz chlopcy z Mety zaprezentowali cos nowego - cos czego nie slyszalem nigdzie indziej. Metallica napierdalajaca na 'garnkach' wymiata
- kocham ich.Wszyscy gnoja te biedna Avril. Jak sie pojawi na tym forum o niej temat czy watek to juz sie zlatuje bydlo i zaczyna sie besztanie. Ja tymczasem, mimo kilku slabych tekstow, lubie jej muzyke. Czuje, ze ona jeszcze pokaze na co ja stac i bedzie dobrze.
Ja mysle, ze to czy zespoly graja gorzej czy lepiej zalezy od tego czy tarfia w nasze gusta
. Jednym sie moze podobac a innym nie.A poza tym, kazdy zespol, grajac dlzej na scenie oswaja sie z publicznoscia - lepszy kontakt, lepsza zabawa.
Napisalem na poczatku, ze nie mam zdania. Jest to prawda ale bardziej sklaniam sie ku temu, ze zespol jest lepszy im dluzej jest na scenie.
I'm not like you
So uplifted, hiding from the truth
I'm not like you
Overlooking, all in front of you
I'm not like you
I'm not like you
So uplifted, hiding from the truth
I'm not like you
Overlooking, all in front of you
I'm not like you
I'm not like you