05-26-2005, 09:28 AM
Acrid napisał(a):Wkoncu udalo mi sie uslyszec kilka plyt, naprawde kawal dobrej muzy (; Co do kawalkow trudno mi jednoznacznie uchwycic te lepsze, ale co sie dziwic, jestem dopiero po pierwszym sluchaniu. Najwazniejszze, ze nie wylaczylem po pierwszym utworze, ba, chce sluchac dalej.Łoo, podziwiam. Ja przy pierwszym przesłuchaniu płyt PT się zawsze stresuję, że mi się nie będzie podobać, bo na początku mi ta muzyka trochę nie podchodzi, a potem to już nie moge bez niej żyć:]
Wygląda na to, kolego Kamael, że wtajemniczyłeś pierwszą osobę:] Moje gratulacje i oby tak dalej

Kamael napisał(a):Blackfield właśnie nie słyszałem, a dotarły do mnie same pochlebne rezencje. Jest jeszcze bodaj No-man, o którym mi znajomy opowiadał, ale również jeszcze nie miałem okazji poznać. Trzeba będzie to jak najszybciej nadrobić.Z muzyką No-mana też bym się chciała zapoznać, dużo dobrego słyszałam. Z resztą jak Stefan w tym maczał paluszki, to musi to być coś interesującego, szczególnie, że wokal jest tam obsadzony przez kogoś innego. Zapowiada się ciekawie:]
Co do Blackfield to nic tylko wychwalać. Nie ma szans żeby ta muzyka kogoś nie rozczuliła. Już się nie mogę doczekać na drugą płytę i występ w Polsce(w pierwszym niestety nie było mi dane uczestniczyć). Super Kamael, że też się wybierasz;P
W blasku ranka, w nocy cieniach
Ktoś się rodzi dla cierpienia
W cieniach nocy, w dnia jasności
Ktoś się rodzi dla radości
Ktoś się rodzi dla ciemności
Ktoś się rodzi dla cierpienia
W cieniach nocy, w dnia jasności
Ktoś się rodzi dla ciemności