03-21-2005, 10:31 PM
A swoja droga dawno tu Demona nie widzialem. Wiem, ze mogl sie na mnie obrazic za to, ze gonilem go wokol tego stolu. Jest jeszcze inna mozliwosc - Tuomasss chyba mu nie dales tego twojego bimbru ?? Wiesz jak Demon pije - zawsze duszkiem. Pewnie gdzies teraz ley spalony na popiol 
Albo porwali go nasi przeciwnicy
...
Akcja ratunkowa. Musimy go odnalezc bo glosowal na tak, bo fajnie sie z nim pije, bo fajnie sie go goni wokol stolu w stroju kurczaka, bo przynosi alkohol i dzieli sie z innymi jak Bog nakazal, bo spoko z niego ZIOM
. Akcja rozpoczeta - komandosy w dlon i szukamy demona ( wezcie po kilka butelek ) ...
hock:
P.S - Pandorciu ... niedlugo ci zasle moja nauczycielke od niemca. Ma ona na imie helga
. Zrob z nia co trzeba tylko zeby bolalo
. Musi bardzo bolec
. Uzywaj najnowszych cudow techniki i najwymyslniejszych i najlepsiejszych, jak to mawial tygrysek, rodzajow tortur. Prosze - chce zeby to byla twoja najlepsza robota. W mojej szkole cie beda wielbic. Tylko wiesz - ona ma zyc i cierpiec ...

Albo porwali go nasi przeciwnicy
...Akcja ratunkowa. Musimy go odnalezc bo glosowal na tak, bo fajnie sie z nim pije, bo fajnie sie go goni wokol stolu w stroju kurczaka, bo przynosi alkohol i dzieli sie z innymi jak Bog nakazal, bo spoko z niego ZIOM
. Akcja rozpoczeta - komandosy w dlon i szukamy demona ( wezcie po kilka butelek ) ...
hock:P.S - Pandorciu ... niedlugo ci zasle moja nauczycielke od niemca. Ma ona na imie helga
. Zrob z nia co trzeba tylko zeby bolalo
. Musi bardzo bolec
. Uzywaj najnowszych cudow techniki i najwymyslniejszych i najlepsiejszych, jak to mawial tygrysek, rodzajow tortur. Prosze - chce zeby to byla twoja najlepsza robota. W mojej szkole cie beda wielbic. Tylko wiesz - ona ma zyc i cierpiec ...
I'm not like you
So uplifted, hiding from the truth
I'm not like you
Overlooking, all in front of you
I'm not like you
I'm not like you
So uplifted, hiding from the truth
I'm not like you
Overlooking, all in front of you
I'm not like you
I'm not like you