03-06-2005, 08:46 PM
Pandora,a co ci do tego co ja pisze,widze,ze tez bacznie obserwujesz moje posty...widze,ze bardzo interesuje Cie moja osoba
Mozesz mi to jakos wytlumaczyc? Kurcze jeszcze nigdy nie mialam fanow,czy otworzylas juz moj FK?
A powracajac do avrilki,coz niech sobie tworzy co chce,co mnie tam,udalo jej sie wybic na listy przebojow,ze swoimi tesktami i tyle,wylansowala sie na zbuntowana punkowe(akurat ona tak mysli),ale to szczegol,nikt jej nie powie,zeby przestala spiewac,hmm...chyba,ze menager.Ale sa potrzebni tacy i tacy,przeciez np. przez taka avrilke,czy shitnejke swiat jest ciekawy,kto by chcial,zeby wszyscy muzycy grali to samo.
Mozesz mi to jakos wytlumaczyc? Kurcze jeszcze nigdy nie mialam fanow,czy otworzylas juz moj FK?A powracajac do avrilki,coz niech sobie tworzy co chce,co mnie tam,udalo jej sie wybic na listy przebojow,ze swoimi tesktami i tyle,wylansowala sie na zbuntowana punkowe(akurat ona tak mysli),ale to szczegol,nikt jej nie powie,zeby przestala spiewac,hmm...chyba,ze menager.Ale sa potrzebni tacy i tacy,przeciez np. przez taka avrilke,czy shitnejke swiat jest ciekawy,kto by chcial,zeby wszyscy muzycy grali to samo.
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.