03-06-2005, 05:41 PM
dzuieki Drzemik za poparcie. Zgadzam sie w pelni z moja kumpela 'szalona forumowiczka' Emma. Najlarwiej jest pojechac po kims kto nie moze swojego zdania wyrazic a tymbardziej sie bronic. W necie znajduje sie mnostwo gowien napisanych przez uzytkownikow sieci ( wywiady, recenzje ).
Co do Avril - jest ona mlada artystka a poczatkujacy wykonawcy sa narazeni na ogromna krytyke ze strony mediow oraz ... ludzi. Wiele zespolow, gnojonych w przeszlosci, uwaza sie teraz za ikony niektorych gatunkow muzycznych.
Teraz mozecie wysmiewac Avril ale mi sie wydaje, ze ona ciagle szuka swojej drogi - sciezki, ktora bedzie kroczyc. Zycze jej jak najlepiej bo artysta, w kazdym tego slowa znaczeniu, cholernie trudno dzisiaj byc.
Co do Avril - jest ona mlada artystka a poczatkujacy wykonawcy sa narazeni na ogromna krytyke ze strony mediow oraz ... ludzi. Wiele zespolow, gnojonych w przeszlosci, uwaza sie teraz za ikony niektorych gatunkow muzycznych.
Teraz mozecie wysmiewac Avril ale mi sie wydaje, ze ona ciagle szuka swojej drogi - sciezki, ktora bedzie kroczyc. Zycze jej jak najlepiej bo artysta, w kazdym tego slowa znaczeniu, cholernie trudno dzisiaj byc.
I'm not like you
So uplifted, hiding from the truth
I'm not like you
Overlooking, all in front of you
I'm not like you
I'm not like you
So uplifted, hiding from the truth
I'm not like you
Overlooking, all in front of you
I'm not like you
I'm not like you