04-01-2005, 11:14 AM
Z jedenej strony racja, ale z drugiej na prawie każdym forum, jest coś takiego jak "śmietnik" gdzie każdy pisze co mu się żywnie podoba, i nie ma problemu, co więcej - nie ma wtedy offtopów w innych działach, zresztą efekt "zdecydowanych" działań modów często jest taki, że większość tematów nie przekracza nawet 2 - 3 stron...ja rozumiem że forum to nie chat, ale gdyby miało się pisać w 100% na temat, jeszcze nikogo przy tym nie urażająć i szanując zdanie wszystkich, to
najpopularniejszy temat miałby może 20 odpowiedzi. Naprawde ostanich "blokowań" można sobie było darować, zwłaszcza że naprawde są tu znacznie durniejsze tematy(np. wojna metale - skini) - wiem że "uczepiłem" się tych wojen, ale naprawde, niektórzy(nie wszyscy) robią tam z siebie idiotów, i choćby dla ich dobra można by to wywalić w kosmos...
Takie jest moje zdanie, i oczywiście nikt nie musi się z nim zgadzać
najpopularniejszy temat miałby może 20 odpowiedzi. Naprawde ostanich "blokowań" można sobie było darować, zwłaszcza że naprawde są tu znacznie durniejsze tematy(np. wojna metale - skini) - wiem że "uczepiłem" się tych wojen, ale naprawde, niektórzy(nie wszyscy) robią tam z siebie idiotów, i choćby dla ich dobra można by to wywalić w kosmos...
Takie jest moje zdanie, i oczywiście nikt nie musi się z nim zgadzać
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo