02-26-2005, 04:59 PM
Tuomasss napisał(a):Rety, są takie szkoły?!?!? Ale odjazd.A ja chodzą do takiego zwykłęgo ogólniaka, ze zwykłymi nauczucielami, naprawdę dużą bandą metali, zerowym odsetkiem drechów i skejtów. Nudno jest
..jaa..ile ja bym dala za taka szkole..albo przynajmniej za tydzien w niej..u mnie w szkole idac korytarzem albo twoj wzrok napotka grupki milosnikow hh....albo ewantualnie..druga grupe.."pseduo metali"...ktorzy nagle z dnia na dzien zaopatrzyli sie w kostki..naszywki..koszulki...(sama mam w klasie takich ludzi)...lub tez dziewczynki "lalki barbie"..ze swoim tynkiem na twarzy..i wiadomo o co chodzi
marze o tym zeby wyrwac sie z tej szkoly jak najpredzej...chociaz w szkole sredniej nie bedzie lepiej...ale z drugiej storny czy moze byc gorzej??

wierze w to ze przynajmniej ludzie w szkole sredniej wykazuja minimum myslenia..i nie robia z siebie bog wie kogo...tylko sa soba...mam racje?
..."szalenswto weszlo w nasze glowy bo...On jest spelnieniem niespelnionych wciaz marzen...

A ja chodzą do takiego zwykłęgo ogólniaka, ze zwykłymi nauczucielami, naprawdę dużą bandą metali, zerowym odsetkiem drechów i skejtów. Nudno jest