02-25-2005, 07:40 PM
aXe Rose napisał(a):...dark soul..:) napisał(a):Fakt mnie też wkurza :? jeszcze 2 lata temu się taki wyśmiewał z moich długich włosów i zamiłowania do Gunsów (wtedy jeszcze słuchałem tylko rocka) a teraz sam chodzi w koszulkach gunsów i jeszcze bezczelnie się chwali że zna datę urodzenia Matta Soruma lepiej, niż ja :?aXe Rose napisał(a):Heh no ja się też obwieszam żelastwem i pieszczochami idąc do szkoły... O dziwo nauczycielom nie przeszkadza, że mam pełno jakichś kolców na rękach.
Za to klasa się pienii dlatego muszę dorwać jeszcze większe ćwieki
...no tak ale..hmm...ciebie raczej nie posadzilabym o to ze jeszcze pol roku temu sluchales hh...czy moze sie myle.....nie no jasne ze nie..ale pieszczocha na rece kogos kto jeszcze do niedawna nosil skejtowskie ciuchy mnie po prostu powala..
takie komentarze sa nie na miejscu..normalnie tylko takiemu cegla w leb walnosc..moze by mu pomoglo...czy zeby byc fanem jakiegos zepolu wystarczy miec jego koszulke..ludzie to jednak dziwna rasa...
..."szalenswto weszlo w nasze glowy bo...On jest spelnieniem niespelnionych wciaz marzen...

i dlatego muszę dorwać jeszcze większe ćwieki
..nie no jasne ze nie..ale pieszczocha na rece kogos kto jeszcze do niedawna nosil skejtowskie ciuchy mnie po prostu powala..