02-23-2005, 08:07 PM
Ja raczej np. co do ubioru nie wyrózniam sie z tłumu, koszulki 'zespołowe' nosze raz na ruski rok, aczkolwiek zdarza się. Glany lubie szczególnie teraz na zime bo w innych adidaskach po sniegu to niebardzo. Nawiazując do innych postow, np. było, że wg. kogos gotyckie ciuch to zenada czy jakos tak.... a więc mi osobiście podobają sie takie ale np na piosenkarkach podczas koncertow lub na teledyskach bo na codzien to raczej niewygodne, bo niepraktyczne.... do szkoły ząłozyc nie ma jak po rekawy polmetorwej szerokości, ale poza szkołą czemu nie, jak ktoś lubi to prosze bardzo. Dziwne jest natomiast gdy metale chodzą latem w glanach, przykład od nas ze szkoly, 25 st. a oni czarne koszulki czarne dlugie spodnie i glany.... ich wybór jak najbardziej ale po co się męczyć i w takim upale chodzic w glanach.... hmm wątpie zeby nie było im zagorąco....
Wiocha wg. mnie to np. durne zachowanie coniektorych hhpowcow którzy na widok metala krzyczą wniebogłosy:,,METAL!!! AVE SATAN!!! METALIKA DO ŚMIETNIKA!'' bo to jest juz przegięcie struny.... u nas w szkoel to aż za czeste zjawisko.... prostackie itd.... A co do ubierajacych sie na rozowo....jasny rozowy nie jest tak strasznie rażący.... jeśli im sie to podoba to ok na prawde nic do takich nie mam bo tak samo one moga sie przypieprac do nas, że chodzimy na czarno.... wiec to błedne koło... tu potrzeba jest dwóm stronom odrobina tolerancji.... jak jakas panna ubrana jest w rozowy to wcale nie jest jednoznaczne z tym ze jest głupiutka, czy pusta.... Pamietajcie, ze nie szata zdobi człowieka o czym wielu w swych wypowiedziach zapomina
Pozdro all ...
Wiocha wg. mnie to np. durne zachowanie coniektorych hhpowcow którzy na widok metala krzyczą wniebogłosy:,,METAL!!! AVE SATAN!!! METALIKA DO ŚMIETNIKA!'' bo to jest juz przegięcie struny.... u nas w szkoel to aż za czeste zjawisko.... prostackie itd.... A co do ubierajacych sie na rozowo....jasny rozowy nie jest tak strasznie rażący.... jeśli im sie to podoba to ok na prawde nic do takich nie mam bo tak samo one moga sie przypieprac do nas, że chodzimy na czarno.... wiec to błedne koło... tu potrzeba jest dwóm stronom odrobina tolerancji.... jak jakas panna ubrana jest w rozowy to wcale nie jest jednoznaczne z tym ze jest głupiutka, czy pusta.... Pamietajcie, ze nie szata zdobi człowieka o czym wielu w swych wypowiedziach zapomina
Pozdro all ...
,,Look down on me, you will see a fool.
Look up at me, you will see your lord.
Look straight at me, you will see yourself."
Look up at me, you will see your lord.
Look straight at me, you will see yourself."