02-21-2005, 05:54 PM
Zgadzam sie z przedmowca - niewazne czy masz 18 lat czy 40. Nasza doroslosc jest ksztaltowana przez zycie i doswiadczenie jakie udalo nam sie zdobyc. Wezmy pod uwage taka Arion. Po jej postach widac, ze mimo iz jest w klasie maturalnej ( tak jak ja ) to jej wypowiedzi sa bardzo inteligentne, czasami zabawne i przyjemnie sie je czyta. Inaczej jest przylozmy z Pingwinem Dzeksonem, ktory moze miec 20 lat ( nie znam niestety daty jego urodzenia wiec to tylko przyklad ) a jego posty stwarzaja taki zamet na forum ze juz kilka osob prosilo o bana dla niego.
Wiec czym jest doroslosc. Ja sadze, ze doroslosc to rzecz indywidualna. Dorastamy odkad nasze pluca po raz pierwszy posmakuja powietrza. Bycie doroslym to nie jest moim zdaniem bycie powaznym czy umiejetnosc radzenia sobie z obowiazkami - jest to przede wszystkim odpowiedzialnosc za siebie i za innych, dostrzeganie roznych sytuacji i zmiana postrzegania niektorych spraw.
Wiec czym jest doroslosc. Ja sadze, ze doroslosc to rzecz indywidualna. Dorastamy odkad nasze pluca po raz pierwszy posmakuja powietrza. Bycie doroslym to nie jest moim zdaniem bycie powaznym czy umiejetnosc radzenia sobie z obowiazkami - jest to przede wszystkim odpowiedzialnosc za siebie i za innych, dostrzeganie roznych sytuacji i zmiana postrzegania niektorych spraw.
I'm not like you
So uplifted, hiding from the truth
I'm not like you
Overlooking, all in front of you
I'm not like you
I'm not like you
So uplifted, hiding from the truth
I'm not like you
Overlooking, all in front of you
I'm not like you
I'm not like you