02-20-2005, 12:25 PM
Słuchajcie to prawda, co każde z was pisze i z tym musze się ponownie się zgodzić (: Tylko tyle że moge dac tę różnicę że ja dostałem od niej w "twarz" (to jest przenośnia!) przy wszystkich jej i moich znajomych więc ciężko tu mówić o tolerancji lub czymś podobnym... jak piałem wcześniej to jest akcja odwetowa za wszystko co ona zrobiła mi. Po prostu ja juz nie wyrabiam że ona robi z siebie skrzwdzoną osobą która skrzwdził wredny, zły i głupi Karaluch. Słuchacie ja z naszymy niegdyś wspólnymi znajomymi dopiero po 2 miesiacach złapałem ponowny kontakt na szczeblu jaki mieliśmy wcześniej, a z niektórymi go juz ie złapię bo ona uważa "jego albo mij przyjaciele" a ja sram na to czy ktoś sie kumpluje tylko z nią czy ze mną i wszytskimi. Słuchajcie ja to robię i to dało skutki pozytywne, wreszcie wszystko zaczeło wracac do normy, ja juz o niej nie myślę, chodze do skzoł, zaczołem nawet sie uczyć i nei spiepszac z każdej możliwej godziny :] po prostu zycie jest piękne i to dzieki takim ludzią jak wy którzy mi pomogliście.
A i w tym przypadku to miało swoje chyba TYLKO dobre strony... A z nią? Pies to *****. Mnie to już nie obchodzi (: a co do jej kompa jeżeli jeszcze raz publicznie mnie obrazi dostanie tego Czarnobyla i mam gdzies konsekfencję tego 8)
Oi!
A i w tym przypadku to miało swoje chyba TYLKO dobre strony... A z nią? Pies to *****. Mnie to już nie obchodzi (: a co do jej kompa jeżeli jeszcze raz publicznie mnie obrazi dostanie tego Czarnobyla i mam gdzies konsekfencję tego 8)
Oi!
To nasze ciężki buty,
to uśmiechnięte gęby,
to wybryki chuligańskie,
to wybite zęby,
czasem radośni,
a czasem wredni,
to My Oi!Młodziez idziemy tędy!!
to uśmiechnięte gęby,
to wybryki chuligańskie,
to wybite zęby,
czasem radośni,