02-20-2005, 12:10 PM
Od ponad roku gram na MEG Ella, bardzo dobra gitara, przyslali ja dobrze wyregulowana, zmienie w niej kiedys przetworniki na jakies EMG albo Seymour Duncan (jak bede mial kase), wczesniej gralem na jakies amerykanskiej podrobce Les Paul'a, tez dosc dobra jak na swoja cene.
Gram przez multiefekt ZOOM606, jak narazie mi wystarcza (juz pare wystepow z nim zaliczylem i dobrze sie sprawuje, uzywam w nim tylko przestery i czyste brzmienia z chorusem, reszta efektow jest cienka), piec GRAN 50watt, spoko brzmi, zalatwilem go sobie za darmo, stal pare lat nie uzywany w mojej podstawowce tylko sie kurzyl wiec go przygarnalem, juz 3 lata ze mna jest
, gra dobrze, gralem tylko na nim w takiej nie za duzej salce - dawal rade, ostatnio gralem w troche wiekszej ale przez mikrofon na linie, brzmial bardzo dobrze.
Pasek skorzany firmy PRESTO
, kostki Alice, albo Fender, mam jedna metalowa grubosc 0,30 mm, fajnie sie nia gra.
Gram przez multiefekt ZOOM606, jak narazie mi wystarcza (juz pare wystepow z nim zaliczylem i dobrze sie sprawuje, uzywam w nim tylko przestery i czyste brzmienia z chorusem, reszta efektow jest cienka), piec GRAN 50watt, spoko brzmi, zalatwilem go sobie za darmo, stal pare lat nie uzywany w mojej podstawowce tylko sie kurzyl wiec go przygarnalem, juz 3 lata ze mna jest
, gra dobrze, gralem tylko na nim w takiej nie za duzej salce - dawal rade, ostatnio gralem w troche wiekszej ale przez mikrofon na linie, brzmial bardzo dobrze.Pasek skorzany firmy PRESTO
, kostki Alice, albo Fender, mam jedna metalowa grubosc 0,30 mm, fajnie sie nia gra.
Na cześć Twoją wznoszę kielich, kielich mej krwi...