02-19-2005, 11:04 PM
Z dziwnych sutuacji to moge opowiedzieć moje 'początki' .... no wiec maialam niewiele płyt, ogóle no jak na początek.... potem zaczełam sobie pewnego dnia dosc głośno słuchać SOADa..... nom i do pokoju wpada mamcia:
Mama: Ścisz to!!!, Ja nie wiem....Co Ci sie w tej muzyce podoba??!!
Ja: Wszystko! Całokształt, wokal, gitara, perkusja!!
Mama: Ty nie będziesz takiej muzyki słuchała! Co Ty jakaś satanistka jestes?? Albo ja Cie przepisze do innej klasy, bo to pewnei przez tych Twoich kolegow! A jak trzeba będzie to i ze szkoly!!
Nom, i zabrała mi wszystkie<jakze cenne wtedy> płyty.... ja sie ząłamałam.... ale przeszło jej
)))) Chwalic boga
Teraz to jest absolutny looz, nawet ballady KATa sobie razem słuchamy i Ozzego, Apocalyptici, Black Sabbath, i takie lżejsze brzmienia...
Wogóle smieszne sytuacje spotykają mnie w szkole, co juz gdzies pisałam ze mając koszulke z Kurtem słyszałam darcie sie drecho :Ave Satan, Marlin Manson...
Ale co tam, mam swoje przekonania i niewazne co mowią inni
And nothing else matters
Mama: Ścisz to!!!, Ja nie wiem....Co Ci sie w tej muzyce podoba??!!
Ja: Wszystko! Całokształt, wokal, gitara, perkusja!!
Mama: Ty nie będziesz takiej muzyki słuchała! Co Ty jakaś satanistka jestes?? Albo ja Cie przepisze do innej klasy, bo to pewnei przez tych Twoich kolegow! A jak trzeba będzie to i ze szkoly!!
Nom, i zabrała mi wszystkie<jakze cenne wtedy> płyty.... ja sie ząłamałam.... ale przeszło jej
)))) Chwalic boga
Teraz to jest absolutny looz, nawet ballady KATa sobie razem słuchamy i Ozzego, Apocalyptici, Black Sabbath, i takie lżejsze brzmienia...
Wogóle smieszne sytuacje spotykają mnie w szkole, co juz gdzies pisałam ze mając koszulke z Kurtem słyszałam darcie sie drecho :Ave Satan, Marlin Manson...
Ale co tam, mam swoje przekonania i niewazne co mowią inni
And nothing else matters
,,Look down on me, you will see a fool.
Look up at me, you will see your lord.
Look straight at me, you will see yourself."
Look up at me, you will see your lord.
Look straight at me, you will see yourself."