02-18-2005, 08:37 PM
KelThuz napisał(a):ExtremeAgression napisał(a):pod względem TECHNICZNYM tak... forbidden, megadeth, heathen, testament, over kill, anthrax, laaz rockit, defiance, dark angel czy exodus - na pytanie czy popieraja idee nacjonalistyczne gwarantuje Ci, że 99% z nich zabiła by cie smiechem na miejscu...
1.wali mnie co popieraja, wazne ze przy nich scena niemiecka to przedszkole
Cytat:o poglady nacjonalistyczne
2.co w zwiazku z tym?
Cytat:mam swoja zasade, jak nie mam o czyms pojecia to nie pisze/mowie... a do kogo ? nie wiem pewnie do błazna z warrahy
3.nie masz pojecia o czym piszesz na dobra sprawe, ciagle cos belkoczesz i mgliscie probujesz katechizowac, niestety trzeba wpierw gimnazjum skonczyc, by wypadac w tym wiarygodnie, nie sadzisz? to tak a propos błaznowania
1. scena usa ma wiecej przedstawicieli, w wielu przypadkach technicznie lepszych stąd tez pewnie masz racje, ale mało której z tych kapel udało sie zawrzec w muzyce tyle agresji co Kreator'owi czy Destruction (tu jesli chodzi o technike proponuje Ci posluchac Cracked Brain, Eternal Devastation i przede wszystkim Release from Agony - gwarantuje Ci że bedziesz pozytywnie zaskoczony)
2. jajo
3. w którym miejscu bełkocze - dawaj konkrety, co jak co ale z "katechizowaniem" nie trafiłeś, to Ty próbujesz tym gówniarzom mózg wyprać
niestety mój rocznik nie miał tego szczęscia uczęszczania do gimnazjum, tak więc w tej kwestii się nie wypowiem.
Don't serve the army - BASTARDS !
They'll lose the war - WE DON'T CARE !
Don't love your country - IT KILLS YOU !
Try to survive - DESERT !
They'll lose the war - WE DON'T CARE !
Don't love your country - IT KILLS YOU !
Try to survive - DESERT !