02-16-2005, 08:44 PM
no kolego H8ful wreszcie nad Tobą pozytywne fluidy krążą!! umiesz sie wysłowić i w sposób inteligentny odpowiedziec na moje pytania..jestem pełen podziwu..lecz pkt 4. Venom Sodom Slayer..no jakos po ich powstaniu Iron Maiden, Judas Priest, Saxon, Budgie te kapele nie poszły w slady za "młodzieżą" a jednak sa jakim wyznacznikiem
pkt 5. Kansas - kapela rockowa z wykorzystaniem skrzypiec.. a jakie reczy grali. Vanessa Mae--genialna skrzymaczka pop-rockowa. Posłuchaj ELO..zrozumiesz
pkt 6. no teraz rozumiem..jak nie napierdalasz to cioty..kiedys miałem to samo pojecie..ale to było 20-parę lat temu...myslałem ze teraz ludzie sie szybciej rozwijają..na razie..uciekam
pkt 5. Kansas - kapela rockowa z wykorzystaniem skrzypiec.. a jakie reczy grali. Vanessa Mae--genialna skrzymaczka pop-rockowa. Posłuchaj ELO..zrozumiesz
pkt 6. no teraz rozumiem..jak nie napierdalasz to cioty..kiedys miałem to samo pojecie..ale to było 20-parę lat temu...myslałem ze teraz ludzie sie szybciej rozwijają..na razie..uciekam