02-16-2005, 06:34 PM
Lech napisał(a):strzele kilka, ktore mi sie cisna: Myrkskog,Setherial,Gorgoroth,Marduk, Enthroned(przepraszam sluchaczy wyzej wymienionych, ale to moja subiektywna ocena).Bebny to jednostajny szybki rytm...gitary to jeden riff i ciagle ryczenie nie musi sie podobac.Takie jest moje zdanie i niekomu go nie narzucam!ok
Lech napisał(a):A co do Kredek, to dlaczego wlasnie takimi textami zasluzylismy sobie na taka opinie?.bo takie semantyczne koszmarki jak wynajdywania niestworzonych okreslen na muzyke kredek jak symfoniczno-wampiryczno-cmentarny czy gothic romance sa, mówiac eufemistycznie zenujace
van napisał(a):chyba sie nie do konca zrozumieliśmy, ale skoro chcesz to poszukaj sobie na próbę ostatnich dokonań anaal nathrakh i axis of perdition - extrema do bólu, ale zagrana swieżo i z pomysłemH8ful napisał(a):bo prymitywniej grac sie chyba nie da.
Podaj kilka nazw kapel, które uważasz za nie prymitywne, nie mówię tego z ironią, tylko poprostu chciałbym wiedzieć, może warto by było je poznać...