07-23-2006, 07:59 PM
^ Heniek... czas zacząc używać jakiegoś antyperspiranta
.
Instrumentalnie to hardcore-hardcore bez udziwnień i dodatków - tylko o to mi chodzi... a Ty wracaj do słuchania wyżelowanych chłopczyków płaczących nad rozmazanym makijażem... ;] BTW Hatebreed leciał u mnie osatnio chyba z 1,5 roku temu
.
Ohhh stary, stary... martwię się o Ciebie
.
Wszystkie to może nie ale 99%
- ja tam potrafię wyliyczć kilka przykładów, które czymś tam niby się wyróżniają (ofkoz z tych co słyszałem), co już wcześniej uczyniłem. A GF jest bardzo dobry a jak na kapele mc - wręcz wybitny.
Szpryciula jedna ;] .
Trzymam za słowo
.
.XdkyX napisał(a):Jak chcesz posluchac idiotycznego militiant-hardkoru dla debili to owszem Hejbrid jest dobry MUHAAHHA
Instrumentalnie to hardcore-hardcore bez udziwnień i dodatków - tylko o to mi chodzi... a Ty wracaj do słuchania wyżelowanych chłopczyków płaczących nad rozmazanym makijażem... ;] BTW Hatebreed leciał u mnie osatnio chyba z 1,5 roku temu
.IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Natomiast jesli chodzi o metalcore... od dosc niedawna zainteresowalem sie tym gatunkiem (...) Metalcore to jednak takie brzmienie, ktore lubie i dlatego dosc czesto slucham As I Lay Dying, Caliban, Lamb Of God, czy tez Unearth. Najbardziej jednak podchodzi mi Bullet For My Valentine...
Ohhh stary, stary... martwię się o Ciebie
.Goldie napisał(a):wczoraj sobie zapuściłem GF i na prawdę świetneale masz rację, że wszystkie brzmią "tak samo" (ja bym powiedział, że prawie tak samo
)
Wszystkie to może nie ale 99%
- ja tam potrafię wyliyczć kilka przykładów, które czymś tam niby się wyróżniają (ofkoz z tych co słyszałem), co już wcześniej uczyniłem. A GF jest bardzo dobry a jak na kapele mc - wręcz wybitny.Goldie napisał(a):byś wiedział ile ja błędów popełniałem pisząc tamte postyale szybko poprawiałem
Szpryciula jedna ;] .
Goldie napisał(a):Ale kiedyś się wypije (może na jakimś zlocie)
Trzymam za słowo
.

ale szybko poprawiałem