02-15-2005, 08:52 PM
Ja o komercji Nirvany wypowiadać się nie będę, bo po co. Powiem za to, że sam zespół jest świetny i mnie w ogóle nie uraziło wydanie "With The Lights Out", pomimo że go nie posiadam osobiście, pewna osoba z mojego otoczenia bardzo go zachwalała. Nie sposób się z nią nie zgodzić.
W zasadzie zawsze znajdzie się coś, do czego można się przyczepić. Można i do komercji, można do tekstów. A ja i tak lubię "Dumb", "Heart-Shaped Box", "Come As You Are"... A słyszeliście o "Dziennikach Kurta Cobaina"? Polecam jako lekturę, można się dowiedzieć wielu ciekawych rzeczy... i wyciągnąć wnioski, jeżeli nie znajdujecie ich w tekstach
pozdrawiam fanów Nirvany i Cobaina
W zasadzie zawsze znajdzie się coś, do czego można się przyczepić. Można i do komercji, można do tekstów. A ja i tak lubię "Dumb", "Heart-Shaped Box", "Come As You Are"... A słyszeliście o "Dziennikach Kurta Cobaina"? Polecam jako lekturę, można się dowiedzieć wielu ciekawych rzeczy... i wyciągnąć wnioski, jeżeli nie znajdujecie ich w tekstach
pozdrawiam fanów Nirvany i Cobaina
Paszkwil (wł. pasquillo) to utwór literacki, często anonimowy lub publikowany pod pseudonimem, skierowany przeciw konkretnej osobie, ośmieszający ją w sposób oszczerczy i obelżywy.