02-14-2005, 08:51 PM
Cytat:Nie Chodzi Mi O wszystkie Stare Tematy ... Chodzi mi O te Na Ktore Nie Ma postow Przez Dluzszy Okres Czasu ... A jesli postow nie ma w danym topicu wogole to mozna go usunac moim skromnym zdaniem ... gdy ktos wejdzie i zalozy podobny temat moze wtedy rozpocznie sie w nim jakas dyskusja ...więc nowo przybyła na forum osoba zaczyna od przeglądania już istniejących topiców i tam się wypowiada.
nie widzę najmniejszego sensu w takiej akcji. za to nie wiem co mnie powstrzymało przed wyrzuceniem tematu o zupkach instant.
Cytat:A co do ograniczenia liczby mozliwych do dodania postow ... sam napislaem ze to glupi pomysl ale moim zdaniem zrobilby porzadekpropozycje odnośnie robienia porządku na forum dyskutowane są w gronie moderatorów, aczkolwiek przdstawiona przez Ciebie opcja nie bardzo mi odpowiada i również nie sądzę, by przyniosła pożądany skutek.
Cytat:poniewaz bardziej szanowalibysmy to co i gdzie piszemy lub dodajemy ... W sumie wydaje mi sie ze dziesiec postow zupelnie wystarczy ... jak dla mnie ...a przepraszam co to jest? forum czy przedszkole?
bo jakoś coraz częściej odnoszę wrażenie, że to drugie.
Cytat:I Jeszcze jedno chcialbym powiedziec ( juz koncze ) ... musimy tez sami jakos zadbac o porzadek ... nie mozemy pokladac calej nadzieji na porzadek w moderatorach naszych kochanychuau. w końcu ktoś to załapał ^^