02-14-2005, 07:12 AM
Lavey to kompletny idiota, nie wiem za co go tak wszyscy szanują za to że napisał to co i tak już był praktykowane? i za co że zalgalizował w stanach kościuł szatana?
pojebani, spójżcie na jego zdięcia jakiego kretyna z siebie robił i puknijcie się w główkę zapaleni szatanowcy , Sława!
a i KelThuz masz rację że, jak to ująłeś nie znam gościa gościa, jakoś nie miałem okazji go spotkać, a tak na serio to nie wnioskuj czegoś po tym czego ktoś nie napisał, dobrze wiem czym był church of satan i co sobą reprezentowali i tymbardziej uważam ich za bandę kretynów.
*Arion: edytuj posty w takich wypadkach ^^
pojebani, spójżcie na jego zdięcia jakiego kretyna z siebie robił i puknijcie się w główkę zapaleni szatanowcy , Sława!a i KelThuz masz rację że, jak to ująłeś nie znam gościa gościa, jakoś nie miałem okazji go spotkać, a tak na serio to nie wnioskuj czegoś po tym czego ktoś nie napisał, dobrze wiem czym był church of satan i co sobą reprezentowali i tymbardziej uważam ich za bandę kretynów.
*Arion: edytuj posty w takich wypadkach ^^
Członek Nieoficjalnego Fanklubu Smakowitej acz Egocentrycznej Pani Scully(w skrocie NFSaEPS).
Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Sława! Sława!
Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Sława! Sława!