02-12-2005, 03:20 PM
Witam wszystkich. Słuchajcie dawno się tutaj nie wpisywalem, a ze mną było tutaj dość dużo kłutni na wszystkie tematy możliwe... A teraz mam do was prośbę. Do was wszystkich którzy słuchacie muzyki ze scen alternatywnej i nie boicie się do tego przyznać i nie wstydzicie się tego. Nie ukrywam ze ta akcjia jest odwetem za coć co mi uczyniono. Lecz mam osobisą prośbę ponieważ jak w utworze "Jednoczcie się i zwyciężajcie wspólnych nieprzyjaciół" jest mowa o takich ludziach jak my. Moja była kobieta (wtedy punk oficjalnie metal) narobiła mi niezłej kaszany i mam przejebane u wszystkich metali w MMz i wystawiła moja dane na stronie dla skinów BURZUme czy jakoś tak to sie nazywa... Proszę. To jest szczeniackie ale jak was o to neie poproszę. Nikt mi nie pomorze. I sam sobie kuźwa nie dam rady. Bo ona jest bezbronną dziewczyna a ja"brudnym" punk/Oi!kiem To jej nr. gg 7829259. Wystarczy że każdy z was napisze jedną wiadomość ze nianawidzi dwulicowości i nienawiści u ludzi. Niechciałem tego robić ale ja nie będę sie co piatek z kimś lał w dujcu czy gdzie indziej bo metale nie szanują kogoś takiego jak ja... Jeżeli macie jakiś problem ja z chęcią pomogę... Mój nr. gg 1055127. Jestem Karaluch a dokładnie Kamil M. z MMz. Pisze to by miec chociarz rąbek satysfakcji że ktoś jeszcze jest taki któy razem krzyknie Oi! wypije ze mną wino i będzie lał ręka w rękę, ramie w ramię, jakies dresy a nie jakas lalka stanie i popłacze jak jej źle. Ludzie! jednoczmy się i zwyciężajmy wspólnych nie przyjaciół i walczmy między sobą! Oi! 8)
P.S. dlaczego kobiety z zawiści lub gdy znudza sie mężczyzną musza go zgnoić, zniszczyć i wyj**ac na łeb do smieci? (podobno tam punkom najlepiej choć sam nie wiem:/)
Oi!
P.S. dlaczego kobiety z zawiści lub gdy znudza sie mężczyzną musza go zgnoić, zniszczyć i wyj**ac na łeb do smieci? (podobno tam punkom najlepiej choć sam nie wiem:/)
Oi!